free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: “Διατηρούμαστε στην εξάδα”

Έτσι είδαν τη μεγάλη νίκη τους στον Απόλλωνα Χαλανδρίου μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους.
Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά:
ΑΝΔΡΕΣ: Θρίαμβος στο Καματερό!
“Σπουδαία νίκη στο Καματερό για την ομάδα μας, δεύτερη συνεχόμενη μετά το 3-0 επί του Φωστήρα Ηλιούπολης, που μας διατηρεί στο γκρουπ της πρώτης 6άδας.
Ένα πολύ δύσκολο ματς, απέναντι σε έναν αντίπαλο που την προηγούμενη αγωνιστική είχε αποσπάσει ισοπαλία (0-0) στην Ηλιούπολη, ο Απόλλωνας Χαλανδρίου το έβγαλε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία.
Το τελικό σκορ δεν λέει όλη την αλήθεια για την εικόνα ενός συναρπαστικού αγώνα, με φάσεις εκατέρωθεν, αφού μέχρι να βρούμε το τρίτο γκολ στο 81′, τίποτα δεν είχε κριθεί.
Με πρωταγωνιστή τον δαιμόνιο Αλεξανδράκη (1 γκολ, 2 ασίστ & 4 κερδισμένες κίτρινες κάρτες σε ισάριθμα σκληρά μαρκαρίσματα!), αλλά και με αρκετούς ακόμα παίκτες σε πολύ καλή μέρα ο Απόλλωνας ξεδίπλωσε στο ανοιχτό γήπεδο τις αρετές του.
Ο τραυματισμός του Οικονομόπουλου στην προθέρμανση και το δοκάρι των γηπεδούχων στο 46ο δευτερόλεπτο, ήταν ανησυχητικά σημάδια αλλά εν τέλει δεν μας επηρέασαν.
Απαντήσαμε στα δοκάρια με την κεφαλιά του Παπουτσή στο 13′, από κόρνερ του Κουστουμπάρδη, και όσο περνούσε η ώρα, τόσο καλύτερα πατούσαμε στο γήπεδο.
Δύο κεφαλιές των αδερφών Κουτσογκίλα πέρασαν άουτ (του Ερρίκου στο 20′ και του Πάρη στο 24′), ενώ στο 25′ ο Σταμάτης με κάθετη πάσα έβγαλε απέναντι στον τερματοφύλακα τον Παπουτσή, που «τσίμπησε» την μπάλα αλλά δεν την πρόλαβε για να εκδηλώσει τελική.
Από κλέψιμο του Αλεξανδράκη ξεκίνησε το 0-1 στο 31′, με τον Παπουτσή να σεντράρει για τον Μήτρου, που με τη μία πλάσαρε κάτω από τα πόδια του εξερχόμενου τερματοφύλακα.
Αμέσως μετά (33′) ήρθε και το 0-2. Ο –εξαιρετικός σε όλο το ματς– Απειρανθίτης βρήκε με ωραία πάσα τον Αλεξανδράκη, που πέρασε τον αντίπαλό του και γύρισε την μπάλα, με τον Μήτρου να την αφήνει και τον Παπουτσή με φοβερό πλασέ να την «καρφώνει» στην αριστερή γωνία.
Μία ολιγωρία στην άμυνα και ένα ωραίο τελείωμα, έφεραν το 1-2 στο 42′, δυσκολεύοντας το έργο μας εν όψει ενός πολύ απαιτητικού δευτέρου ημιχρόνου.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη, με δύο άστοχα σουτ (46′, 47′) και μία ακόμα κεφαλιά που έφυγε επίσης άουτ (53′), όμως ο Απόλλωνας είχε τεράστια ευκαιρία για το 1-3 στο 59′. Ο Αλεξανδράκης έφυγε στην κόντρα από πάσα του Παπουτσή και γύρισε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, με αμυνόμενο να σώζει με τάκλιν προ του Κούκου!
Το Καματερό είχε δεύτερο δοκάρι στο 61′, με σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Απόλλωνα να «απαντά» με δουλεμένη κομπίνα σε φάουλ στο 64′. Η μπάλα έφτασε στα πόδια του εκ των κορυφαίων Κουστουμπάρδη, που επιχείρησε κάτι μεταξύ πλασέ και πάσας, στέλνοντάς την άουτ.
Μόνο με μακρινά σουτ (68′ άουτ, 75′ άουτ, 76′ πάνω στον Καλλιαμπάκο) απείλησε στη συνέχεια το Καματερό, αφού με την είσοδο και του Ψάλλα είχαμε «σφίξει» πολύ την άμυνά μας.
Στο 81′ ήρθε το καταλυτικό 1-3. Ο Αλεξανδράκης έκανε μία ακόμα πετυχημένη ντρίμπλα, γύρισε την μπάλα στο κατάλληλο σημείο και ο Αυγέρης με δυνατό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα, πανηγυρίζοντας έξαλλα και αλά… ισπανικά (vamos!) με τους συμπαίκτες του και όλο τον πάγκο το 1ο του γκολ, που τόσο έψαχνε.
Στο επόμενο λεπτό ο Αλεξανδράκης πήρε την μπάλα κάτω από τη σέντρα, «άδειασε» δύο αντιπάλους και την έδωσε στον Στεργιώτη, που σούταρε άστοχα.
Ο αγώνας είχε ατονίσει, ο νικητής είχε κριθεί, ωστόσο ο Αλεξανδράκης ήθελε να βάλει και το κερασάκι στην τούρτα: κέρδισε και πέναλτι στο 90′, το εκτέλεσε εύστοχα και διαμόρφωσε το τελικό 1-4!
Μία νίκη με πολλά οφέλη για τον Απόλλωνα, που με το ελκυστικό του στιλ έχει μάθει να ανταπεξέρχεται σε δύσκολες έδρες, πατώντας πολύ γερά στην πολύ ανταγωνιστική Α’ Κατηγορία.
Ειδική μνεία αξίζει να γίνει για δύο παιδιά. Τον Θάνο Κούκο, που ήταν πολύ καλός στο πρώτο του φετινό ματς ως βασικός στο πρωτάθλημα, και τον Δημήτρη Παπουτσή, που έχοντας αφήσει πίσω τον τραυματισμό του ξεκίνησε για πρώτη φορά μετά τη 2η αγωνιστική και έπαιξε κομβικό ρόλο στο σημερινό τρίποντο.
Το βάθος του ρόστερ, η ποιότητα σε όλες τις γραμμές, η δουλειά στις προπονήσεις και το οικογενειακό κλίμα, εγγυώνται μία πορεία χωρίς σκαμπανεβάσματα… και όπου μας βγάλει!
Επόμενη πρόκληση, ο εντός έδρας αγώνας με μία παραδοσιακή δύναμη της κατηγορίας. Τα Σούρμενα, που με 19 βαθμούς και μόνο μία ήττα (5-4-1), βρίσκονται δύο θέσεις πάνω στη βαθμολογία.
Σας περιμένουμε όλους, την επόμενη Κυριακή (1/12, 15:00)!
Πάμε Απολλωνάρα!
ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Κουτσογκίλας Π. (62′ Παπαδόπουλος), Κουστουμπάρδης, Κούκος, Κουτσογκίλας Ε., Αγκόλι, Σταμάτης (62′ Αυγέρης), Απειρανθίτης, Μήτρου (66′ Στεργιώτης), Αλεξανδράκης, Παπουτσής (72′ Ψάλλας)”.

Related posts

Μία Κυριακή γεμάτη… Δάφνη Π. Φαλήρου!

abola10

Πηρε Αθανασόπουλο Ο Ιάσονα.

Abola Team 2

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΔΗΛ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΟΥΣΑΝΑ Ι. 19-10-2016 (VIDEO)

Ρένος Γιαμπουράς