free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ασταμάτητος Χολαργός

Σαν ασταμάτητο τραίνο έμοιαζε ο Χολαργός, ο οποίος επικράτησε με 4 – 0 του Ιάσονα και συνεχίζει να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς πως θέλουν τη νίκη, με τον Ζαχαρόπουλο να κάνει το 1 – 0 μόλις στο 5ο λεπτό. Στο 35’ ο Βουλτσίδης διπλασίασε για τον σύλλογο των βορείων προαστίων. Στο 44’ ο Κοκκινέλης έβαλε και το 3 – 0, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο β’ μέρος ο Χολαργός είχε ακόμα ένα γκολ και το βρήκε από τον Ζώη στο 63’, ο οποίος μάλιστα είχε περάσει λίγο νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Ζυγούρη.
Με τη νίκη αυτή ο Χολαργός έχει πλέον 19 πόντους και βρίσκεται στην 4η θέση, ενώ ο Ιάσονας έμεινε στους 7 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον Κένταυρο Βριλησσίων στην 13η θέση.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Κωσταγιάννης, Γαλάνης και Δαρσακλής
ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Μακρής, Δαρδαμάνης, Ζυγούρης (60’ Ζώης), Μιχελής, Μηλιώνης, Ζαχαρόπουλος (66’ Σταμπουλής), Αλικάι, Τσίρος, Βουλτσίδης (52’ Χατζής), Κοκκινέλης (66’ Λεβέντης), Τριάντης
ΙΑΣΩΝ: Παλαιολόγος, Ρίζας, Κοκαβέσης (46’ Κακαράντζας), Τσαναχτσίδης, Μαλλιώρας, Λιάπης, Σπυρίδης, Μήτσος, Σχιέχου (75’ Μανθιός), Καμαρίτης (71’ Κολιός), Γλέζος

Related posts

Ακόμα βάζει γκολ ο Αθηναϊκός!

abola10

Ολοκλήρωσε με νίκη ο Ηλυσιακός (3-0)

Abola Team

Παρελθόν από την Δόξα Βύρωνα ο Τάκης Χριστόπουλος

Abola Team 3