free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλλιθέα – Πανθηραϊκός 0-1

Στην 10η αγωνιστική του 5ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής η ομάδα μας υποδέχθηκε εντός έδρας στο Γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης τον Πανθηραϊκό, ο οποίος στις καθυστερήσεις επικράτησε με σκορ 0-1.
Σε ένα ματς με πολλές καλές ευκαιρίες, η ομάδα μας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και πίεσε για να πάρει το αποτέλεσμα. Δυστυχώς όμως, στο 93΄ λεπτό και ενώ η μπάλα παιζόταν στα καρέ του Πανθηραϊκού, σε διώξιμο από την άμυνα έτρεξε και διεκδίκησε την κατοχή της μπάλας ο Βαλαβανόπουλος και βγήκε στην αντεπίθεση και με πλασέ έγραψε το 0-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Η Καλλιθέα πραγματοποίησε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 13΄ λεπτό, όταν ο Παπαγγελής σέντραρε από τα αριστερά και ο Μαρουκάκης με μονοκόμματο βολ πλανέ έστειλε την μπάλα στην γωνία, όπου με δυσκολία έδιωξε σε κόρνερ ο Ζωντός. Πολύ καλή ευκαιρία είχε και πάλι ο Μαρουκάκης στο 21΄ λεπτό, όπου με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα λίγο έξω από την εστία του Πανθηραϊκού.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε δυνατά ο Πανθηραϊκός και δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες στο 48΄ σε οργανωμένη επίθεση και στο 59΄με εκτέλεση φάουλ του Κόντι, όπου ο Λαδάς διατήρησε το μηδέν.
Στο 63΄ ο Βιδάλης έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή προς την εστία, το οποίο έδιωξαν οι αμυντικοί.
Στο 70΄ ο Παπαγγελής έκανε δυνατό σουτ, με την μπάλα να βγαίνει λίγο έξω από το αριστερό γάμα.
Στο 72΄ εκτέλεση φάουλ του Μπέλη, η μπάλα φεύγει λίγο πάνω από την εστία.
Στο 75΄ σημαντική φάση από τον Μακρυγιάννη, ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Ζώντου.
Στο 77΄ καλό σουτ του Ντρούγκα, στο ύψος της περιοχής, η μπάλα λίγο άουτ.
Στο 87΄ δυνατό σουτ του Στούπη, η μπάλα καταλήγει άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Η Καλλιθέα παρατάχθηκε ως εξής : (προπονητής Νίκος Παντέλης) Λαδάς, Βιδάλης, Παπαγγελής, Κρητικός, Καλύβας, Μουρελάτος (75΄ Ντρούγκας), Βελέτης (27΄ Καλημέρης), Κώστας (60΄ Μπέλης), Στούπης, Μακρυγιάννης (84΄ Βασιλειάδης) και Μαρουκάκης.
Ο Πανθηραϊκός παρατάχθηκε ως εξής : (προπονητής Μανώλης Παπαματθαιάκης) Ζωντός, Χούσα, Φουάσης, Μπιρμπίλης, Λούκας, Παληγεώργος, Παπασάββας, Κόντι (73΄ Αντωνιάδης), Ντούνιας (66΄ Κορακιανίτης), Περγιάλης (88΄ Νομικός) και Κορέτα (60΄ Βαλαβανόπουλος)
Πηγή: gskallithea.gr

Related posts

“Έπεσε” μαχόμενο!

Abola Team

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Αναστολή στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας

Abola Team

Έκανε “σεφτέ” ο Εθνικός, 4-0 τον Ηλυσιακό.

Mάνος Χρυσός