free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

«Τετράσφαιρος» Διαγόρας Αιγάλεω

Ο Διαγόρας Αιγάλεω πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στα Πράσινα Πουλιά, με αποτέλεσμα να επικρατήσει με 4 – 0.
Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε πολύ διαφορετική ροή, αν στις αρχές του παιχνιδιού δεν είχε ακυρωθεί γκολ που σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι με τον Στυλιανάκη. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν εκείνοι τελικά κεφάλι στο σκορ, όταν ο Μαργαριτόπουλος στο 22′ έπιασε από το ύψος της μεγάλης περιοχής σουτ με εξωτερικό φάλτσο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο β’ μέρος οι Αιγαλεώτες βγήκαν πιο επιθετικύ και με τέρμα του Γεωργούλη στο 48′ έκαναν το 2 – 0. Στο 62′ ο Χατζηλίας μετά από πολύ γρήγορο σπριντ, βγήκε μόνος του με το τέρμα, με αποτέλεσμα να νικήσει με πλασέ τον Σουλολλάρι και να κάνει το 3 – 0. Το τελικό 4 – 0 διαμόρφωσε ο Μπάλλι στο 87′ με διαγώνιο συρτό σουτ.
Με τη νίκη αυτή ο Διαγόρας έχει πλέοον 12 πόντους και ισοβαθμεί με τον Τριφυλλιακό στην 8η θέση, ενώ τα Πράσινα Πουλιά έμειναν για ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς βαθμό και στην τελευταία θέση.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Καρνής, Καρταλιάς και Στεφανοπούλου.
Δείτε εδώ τις φάσεις του αγώνα
Διαγόρας: Αλεξόπουλος, Γονιδάκης, Μαρτίνος (76′ Αρώνης), Γεωργούλης (70′ Βαβύλης), Τσάγρης, Λούκας, Ντερβίσι, Μπάλλι, Χατζηλιάς, Μαργαριτόπουλος, Παπαγεωργίου (45′ Βαλοδήμος)
Πράσινα Πουλιά: Σουλολλάρι, Μουράτης, Οικονόμου (85′ Δεμίρης), Καραμπατέας, Μελισσοουργός, Τσουτσουκλάρης, Ζώτος (70′ Ζαμάν), Γαβριήλ, Θεοχάρης, Πρέκας (45′ Κατσαμάκης), Στυλιανάκης (54′ Δημητρακόπουλος)

Related posts

ΑΟ Ιλίου – Ακαδημίες Ατρομήτου (Κ17) 3-4 σε φιλικό ματς

Abola Team 2

Η ΕΠΣΑ για τις βεβαιώσεις δικαιολόγησης απουσιών των παικτών των Μικτών Παίδων και Νέων

Abola Team 3

Σε επαφές ο Νίκος Μπαδόλας

Τάσος Ζαφειρίου