free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Μεγάλη νίκη το Χαϊδάρι, με ανατροπή

Μπορεί ο Παπάγος να προηγήθηκε μόλις στο 8ο λεπτό με τον Φατούρο, παρ’ όλα αυτά το Χαϊδάρι κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης, καθώς έκανε την ανατροπή στο σκορ και επικράτησε με 5 – 1.
Ο σύλλογος των δυτικών προαστίων ισοφάρισε με τον Τσοπάνα στο 24’ και ο Παυλόπουλος στο 39’ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με το 1 – 2 να είναι και το σκορ του ημιχρόνου. Στο β’ μέρος το Χαϊδάρι ήταν ακόμα πιο καλό και με το αυτογκόλ του Αλεξιάδη στο 51’, το τέρμα του Πλουμάτου στο 57’ και το δεύτερο τέρμα του Παυλόπουλου στο 72’ κατάφερε να φτάσει στο τελικό 1 – 5. Να σημειώσουμε πως η ομάδα της δυτικής όχθης τελείωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, καθώς ο Αδαμίδης είδε κόκκινη κάρτα στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης.
Με τη νίκη αυτή το Χαϊδάρι έχει πλέον 12 πόντους και ισοβαθμεί με τον Άγιαξ Ταύρου στην 9η θέση, ενώ ο Παπάγος έμεινε με 8 πόντους στην 12η θέση.
Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Χριστοδούλου, Φραγκιουδάκης και Κουκόπουλος.
ΠΑΠΑΓΟΣ: Κοραχάης, Νούτσος (74’ Βάρφη), Κολιάκος (46’ Βαρώνος), Αλεξιάδης, Λιούκας, Κόρδας, Μπράτσος (46’ Τάλιουρας Ν.), Φατούρος, Δούκας (55’ Παπαναστασίου), Ρηγόπουλος, Τάλιουρας Φ.
ΧΑΪΔΑΡΙ: Μίχος, Πλουμάτος, Γαβαλάς, Αδαμίδης, Τσώνης, Βλάχος (59’ Αντωνόπουλος), Τζωρτζάτος, Καμπεράι, Παυλόπουλος (77’ Μακρής), Μουρεζίνης (86’ Γιαννακόπουλος), Τσοπάνας (37’ Περλέσι)

Related posts

TΡΑΧΩΝΕΣ – ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Ντέρμπι διαφήμιση για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο

Παντελίδης Mάνος

Επένδυση με Βασίλη Τσέργα για τα Σούρμενα

admin

Κρίμα για ένα πραγματικό ντέρμπι…

Ρένος Γιαμπουράς