free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Πανιώνιος Καισαριανής: Κάλεσμα για το ματς με τα Πατήσια

Ο Πανιώνιος Καισαριανής μπορεί να μην ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα, καθώς στις 5 πρώτες αγωνιστικές μετρούσε 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, όμως πλέον το διόρθωσε και ήδη έχει κάνει ένα σερί πέντε νικών, γεγονός που τον βοηθάει να βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 25 βαθμούς, μαζί με τον Γαλαξία και την αήττητη ως τώρα Άμιλλα Περιστερίου.
Πλέον οι παίκτες του παίκτες του κυρίου Ρούμπου καλούνται να αφήσουν πίσω το παιχνίδι με τους Λέοντες, τους οποίους επικράτησαν με 3 – 0, με τέρματα των Πρασσά (πεν.) και Κουβούση (2 γκολ) και να προετοιμαστούν κατάλληλα για το παιχνίδι κόντρα στα Πατήσια, την Κυριακή το μεσημέρι.
Μπορεί ο σύλλογος των Πατησίων να είναι χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς έχει 14 βαθμούς και είναι στην 10η θέση, όμως οι τελευταίες εμφανίσεις δείχνουν πως έχει ανέβει ψυχολογικά, καθώς στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια είναι αήττητα, με 1 ισοπαλία, με το Μαρούσι και νίκες επί του Δάσους Χαϊδαρίου, των Πράσινων Πουλιών και της Θύελλας Περιστερίου. Μάλιστα, τα τέσσερα τελευταία παιχνίδι βοήθησαν, ώστε να ανακάμψει βαθμολογικά μετά το κακό τους ξεκίνημα.
Γνωρίζοντας την άνοδο που έχουν τα Πατήσια, η διοίκηση του Πανιώνιου Καισαριανής κάνει κάλεσμα για ακόμα ένα παιχνίδι, ώστε να βρεθούν δίπλα στους παίκτες της οι φίλοι της ομάδας, με σκοπό να βοηθήσουν και να πάρουν ένα ακόμα σημαντικό τρίποντο, για την προσπάθεια που καταβάλλουν για να κατακτήσει την πολυπόθητη άνοδο η ομάδα, στην Β’ Κατηγορία Αθηνών.

Related posts

Αρίων-Ορφέας Αιγάλεω 1-1

Abola Team 3

Ψάχνει ενίσχυση στα μετόπισθεν ο Αστέρας Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Κάθε τρίποντο έχει την αξία του λένε στον Κεραμεικό

Abola Team 3