free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ: “Γλυκόπικρη γεύση”

 «Γλυκόπικρη» γεύση αφήνει η εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 του Φωστήρα με τους Αγίους Αναργύρους για την 10η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν οι “κιτρινόμαυροι” μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους και το match report που δημοσίευσαν.
Πιο αναλυτικά αναφέρουν:
“Οι κιτρινόμαυροι με την ισοπαλία «ξεκόλλησαν» από τους 12 βαθμούς, ωστόσο η αισθητά βελτιωμένη εικόνα τους σε σχέση με τα παιχνίδια με Μοσχάτο και Ηλυσιακό, δεν τους αφήνει ευχαριστημένους από την χθεσινή «μοιρασιά».
Ο Φωστήρας είχε την υπεροχή καθόλη τη διάρκεια του Α’ ημιχρόνου, όμως η ατομική ενέργεια του Παληγεώργου (27′), που έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ ο Χανιώτης, και τα δύο δυνατά σουτ του Ηλιάδη στο 25′ και στο 41′, δεν έφεραν το πολυπόθητο γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο κι ενώ το παιχνίδι ήταν πιο μοιρασμένο, ο Ηλιάδης έκανε την πρώτη μεγάλη φάση, όταν στο 52′ βγήκε σε τετ α τετ με τον Χανιώτη, όμως ο πορτιέρο των Αγίων Αναργύρων μπλόκαρε δύσκολα το πλασέ του.
Στο 83′ έγινε η φάση του αγώνα και πάλι με τον Ηλιάδη, όταν εξαπέλυσε δυνατό σουτ που αρχικά νίκησε τον Χανιώτη, ωστόσο η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Λίγο έλειψε ο Φωστήρας να βρεθεί πίσω στο σκορ στο 88′, όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τσερκώνη και κεφαλιά του Θανόπουλου, ο Χατζηεμανουήλ έδειξε τα αντανακλαστικά του, κάνοντας μια εντυπωσιακή επέμβαση.
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Καλύκας): Χανιώτης, Βυζανιάρης, Κατσίβελας, Κατσάρας (68′ Ανδρέου (74′ λ.τρ. Θανόπουλος), Πιπίνης, Μαυρομματάκης, Λάλας, Σταύρου (60′ Σεχολάρι), Καμπόσος, Τσερκώνης, Μπαλατσούρας (82′ Μαντίκος).
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Χατζηεμμανουήλ, Κωνσταντινίδης, Καλλιμούκος, Αργκιλέσι (90′ Κουλούρης), Μπιμπισίδης, Πανάκης, Ηλιάδης, Πίσσας, Παληγεώργος (70′ Πετριτάι), Ασημάκης (23′ λ.τρ Μπιταξής), Μπερνιδάκης”.

Related posts

Φιλικό αύριο Τρίτη 5/6 ο Χαραυγιακός με Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Abola Team 3

Friendly Game: Άρης Πετρούπολης – Α.Ε. Μοσχάτου

Abola Newsroom

Σκεντεράι η επιστροφή!

Abola Team