free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Έβαλε «δύσκολα» ο Προμηθέας στα Βριλήσσια που πήραν την πρόκριση στην παράταση με 5-1

Βριλήσσια – Α.Ο Προμηθέας 1-1 (5-1 παρ.)
Την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Α πήρε ο Α.Ο Βριλησσίων επικρατώντας με 5-1 στην παράταση του Προμηθέα Δάφνης με την κανονική διάρκεια του αγώνα να λήγει με σκορ 1-1. Η ομάδα των βορείων προαστίων είναι πλέον η μοναδική ομάδα από τη Β΄ κατηγορία Ε.Π.Σ.Α που συμμετέχει στα προημιτελικά.
Από την άλλη η ομάδα της Δάφνης μόνο υπερήφανη θα μπορούσε να αισθάνεται αφού η συγκεκριμένη πορεία στο Κύπελλο εκτιμάται ως απόλυτα πετυχημένη. (σ.σ Η μοναδική εκπρόσωπος της Γ΄ κατηγορίας σε φάση των 32 και 16 φέτος). Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι χάνοντας δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες αρχικά με το Δημόπουλο στο 20΄ (κεφαλιά) και στο 34΄ με τον Κωστάκη (σουτ εξ επαφής, λίγο άουτ). Στο 39΄ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Τσιούμα, αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 58΄ ο Μακρής πέτυχε ένα τυχερό γκολ που ξεγέλασε τον Κουρή. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες αρκέστηκαν σε ένα σκληρό αλλά όχι αντιαθλητικό παιχνίδι και οδηγήθηκαν στην παράταση. Εκεί οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 92΄ με τον Κόκκινο που εκμεταλλεύτηκε αμυντική ασυνεννοησία. Στο 102΄ ήταν η σειρά του Μπακέα να χριστεί σκόρερ με σουτ έξω από την περιοχή ενώ στο 108΄ ο Αραμπατζής με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Μακρής με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ.
Εξαιρετική η διαιτησία από τους Κοπαλά, Γκούντα και Τσολακίδη.
Οι συνθέσεις:
Α.Ο ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Ξυδόπουλος, Κυρκιλής, Αυγερόπουλος, Τσιούμας, Γκρέκος, Μπακέας, Κουρής, Τίγκας, Επταήμερος, Γκιονάι, Μακρής. Αγωνίστηκαν και οι: Κόκκινος, Αραμπατζής, Τριανταφύλλου, Μπάσιος.
Α.Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Κουρής, Κόικου, Δημόπουλος, Χονδρογιάννης, Μπάμπαλης, Ζάγουρας, Κωστάκης Γ., Σώζος, Τσάκαλος, Κολάι, Παναγιωτούλιας Αγωνίστηκαν και οι: Καπουράνης, Σαχίνης, Κωστάκης Αγγ., Καρβελάς

Related posts

Ιδού πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία στον 3ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Στούλης: «Καταραμένο το … γήπεδό μας!»

Kώστας Παλαιολόγος

Τζώτζης: «Δείξαμε σωστή αντίδραση μετά το γκολ που δεχθήκαμε»

Kώστας Παλαιολόγος