free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

H πρόκριση στον Ιερόθεο

Ο Άγιος Ιερόθεος πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, καθώς επικράτησε μέσα στην Ηλιούπολη, της τοπικής Διάνα με 2 – 1.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Διάνα να δημιουργεί ευκαιρίες, με σπουδαιότερη την φάση του Καλλέργη, όταν σε σέντρα του η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι των «κιτρινόμαυρων». Παρ’ όλα αυτά οι Περιστεριώτες κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, όταν ο Αποστόλου με σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα να… αναπαυθεί στα αντίπαλα δίχτυα. Με την έναρξη του β’ μέρους και έχοντας την ψυχολογία με το μέρος του ο Ιερόθεος έφτασε στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος. Στο 49’ ο Μακρίδης βγήκε σε αντεπίθεση και έγραψε το 2 – 0. Στο 58’ η Διάνα έκανε το τελικό 2 – 1, με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Καλλέργη. Από κείνο το σημείο και μετά οι δύο ομάδες έκαναν συνέχεια ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να πιέζουν για την ισοφάριση και τους φιλοξενούμενους για το 3 – 1, όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν τα κατάφεραν. Να σημειώσουμε πως στο 86’ ο διαιτητής έδωσε αρχικά πέναλτι υπέρ του Αγίου Ιεροθέου, όμως μετά από συνεννόηση με τον βοηθό του, πήρε την αρχική του απόφαση πίσω.
ΔΙΑΝΑ: Κόρρας, Δάρρας, Καζάκος, Νικολί, Μπακογιάννης, Μπαρδάκης, Καλλέργης, Μπουραζάς ((84’ Καλουδιώτης), Κετσετζόγλου, Αναστασίου (60’ Γκουτσούλας), Ζιώβας (46’ Φάρος)
ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Αντωνόπουλος, Σιμάκου, Αποστόλου, Μεταλλινός, Τσατσαρής, Μουκίδης, Κόμνηνος (81’ Τσαγιάννης), Σάσσαλος, Μακρίδης (70’ Μπάτης), Τσαρκάνι, Μπριστογιάννης (53’ Μανταμαδιώτης)

Related posts

Οι διαιτητές στο ματς του Κυπέλλου Αγ. Παρασκευή-Άρης Πετρούπολης (Τετάρτη 31/1)

Abola Team 3

Πήρε την πρόκριση η ΑΕ Χαλανδρίου (0-2)

Abola Team

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: «Απόδραση από το Γουδή»

abola10