free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανεβασμένος ο Ηλυσιακός με τον Αρχοντάκη

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει στα τελευταία παιχνίδια η ιστορική ομάδα και από τη στιγμή που την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο πολύπειρος προπονητής, Γιώργος Αρχοντάκης.
Το ξεκίνημα του Ηλυσιακού ήταν προβληματικό.
Έχοντας μόλις δύο πόντους στις πρώτες έξι αγωνιστικές άρχισε να χάνει έδαφος ακόμα και στη μάχη της παραμονής, κάτι που σίγουρα αδικεί τους «κιτρινόμαυρους», καθώς έχουν την απαιτούμενη ποιότητα στο ρόστερ να είναι πιο ψηλά.
Με την έλευση του Γιώργου Αρχοντάκη οι παίκτες έχουν πιστέψει και πάλι στις δυνατότητές τους, ενώ έχουν γίνει όλοι μία γροθιά ώστε να οδηγήσουν τον Ηλυσιακό όσο ψηλότερα γίνεται.
Για τα… παραπάνω μιλάνε και οι αριθμοί αφού η ομάδα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια μετράει μία νίκη, αυτή κόντρα στο Φωστήρα Αθηνών και τρεις ισοπαλίες στις οποίες, μάλλον,  αδικούνται από το αποτέλεσμα.
Συγκεκριμένα, ισοφαρίστηκαν στο τέλος από τους Αγίους Αναργύρους, με τον Ερμή Κορυδαλλού αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 30’, και τέλος στο 0-0 με την Άνω Μερά δεν ήρθε το γκολ της νίκης στις λεπτομέρειες.
Από εκεί και πέρα ακολουθεί ένα σπουδαίο ντέρμπι την Κυριακή, αυτό με τον Εθνικό στο γήπεδο του Ρέντη και σίγουρα θα κρίνει πολλά και για τις δυο ομάδες ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Related posts

Και επίσημα ο Τσακίρης στην Τριγλία Ραφήνας

Abola Team 2

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής περιόδου 2018-2019

Abola Team 2

Ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταγραφική βόμβα που ακούει στο όνομα Βαγγέλης Μάντζιος στο Αιγάλεω-Παρελθόν ο Σπανός

Abola Team 3