free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Επιστροφή στις νίκες για Καματερό

Το Καματερό μετά από τέσσερις αγωνιστικές επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 3 – 1 του Παλαιού Φαλήρου και μάλιστα μέσα στα νότια προάστια.
Το σκορ μπορεί να το άνοιξε το Παλαιό Φάληρο, με δράστη τον Διγενή στο 37’, όμως ο Παναγιωτόπουλος με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 45’, κατάφερε να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το σκορ ισόπαλο (1 – 1). Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν εμφανώς πιο καλοί και με τέρματα Διαμαντίδη στο 72’ και του Πετανάι στο 90’ διαμορφώθηκε το τελικό 3 – 1, υπέρ του Καματερού.
Με τη νίκη αυτή το Καματερό έχει πλέον 14 πόντους και βρίσκεται στην 7η θέση, ενώ το Παλαιό Φάληρο έμεινε με 7 βαθμούς στην 14η θέση.
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Αντωνιάδης,Γκιώνης, Ναρλιάν (82′ Σαμπάνης) Μπέλερης, Νταβίδας, Χασιώτης (75′ Λεκαράκος), Κωνσταντινίδης, Σκόρδος (59′ Φωτιάδης), Καλλιοντζάκης, Πασάς, Διγενής (65′ Αργυριάδης)
ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Ξυδιάς, Βασιλάκος (85′ λ.τρ.Ζαχαρόπουλος), Πιτέλης , Χατζίτσε, Σέχου, Καρκαλέτσης (46′ Παππάς), Πετανάι, Λουβερδής, Γκάνιος (58′ Διαμαντίδης), Παναγιωτόπουλος, Κατσικανταής (90′ Ελευθερόγλου)

Related posts

Βαγγέλης Γιαννόπουλος (Θύελλα Αγ.Δημητρίου)

admin

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Είναι βαριά η φανέλα!

abola10

Τα αποτελέσματα στα σημερινά-Τετάρτη 3/10 παιχνίδια στην Γ’ ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 2