free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Με πρωταγωνιστή τον Κατσιούλη πέρασε από τη Λαύρα το Χαλάνδρι (φώτο)

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε το Χαλάνδρι μέσα στην Αργυρούπολη καθώς επικράτησε της ανταγωνιστικής Λαύρας με 3-0 στην Αργυρούπολη και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Βύρωνα με την ΑΕΜ μείωσε τη διαφορά από την κορυφή του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Ο Κατσιούλης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και πέτυχε δύο γκολ, το πρώτο με πέναλτι στο 47’ και το δεύτερο με φανταστική λόμπα σχεδόν από το κέντρο στο 88′!
Ενδιάμεσα με όμορφη εκτέλεση φάουλ ο Τάσσης είχε πετύχει το 0-2.

Όσο για τη Λαύρα, στο πρώτο ημίχρονο είχε το ματς εκεί που ήθελε, καθώς δεν απειλήθηκε καθόλου από τους φιλοξενούμενους και δημιούργησε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.
Όμως στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» εκμεταλλεύτηκαν τις δύο ευκαιρίες που τους δόθηκαν και φάνηκε πως δύσκολα το ματς θα γύριζε στη συνέχεια.

Δίκαιη η νίκη του Χαλανδρίου, όμως η εικόνα του αγώνα δεν ήταν σε καμία περίπτωση για 0-3, καθώς θεωρούμε πως αδικεί την προσπάθεια των Αργυρουπολιτών, που ακόμα και στο 0-2 προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ που θα τους έβαζε και πάλι στο παιχνίδι.

Όμως, κάποιες φορές δε φτάνει μόνο η προσπάθεια, αλλά χρειάζεται να έχεις και αποτελεσματικότητα αν θέλεις να πάρεις κάποιο αποτέλεσμα, ειδικά όταν αντιμετωπίζεις μία τόσο ποιοτική ομάδα, όπως είναι το Χαλάνδρι.
Διαιτητές: Σύψας, Νικολάου και Καφρίτσας
ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αργύρης Ψαρρός): Γουλής, Κουλουρίδης, Διαμαντής, Κόνδυλας, Ξενιτόπουλος, Μυτιληνός, Ντονικιάν (85’ Μπακάλης), Γούλας, Κασάμης, Νούλας, Πολυμερόπουλος.
ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Γιώργος Αθανασιάδης): Διαμαντάρας, Μπέης (46’ Καγιώργης – 87’ λ. τρ. Μπούχαλης), Λάμπρου, Καλογήρου, Δημόπουλος, Παρδαλης (46’ Κανέλλος), Λουκάς, Τάσσης, Τσιριγώτης, Κατσιούλης, Βαζέχα.

Related posts

Ο Χρήστος Σκεύης είναι η πρώτη μεταγραφή του Α.Ο. Κολωνού

Τάσος Ζαφειρίου

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (4-1 ΤΟΝ ΠΟΨ)

Ρένος Γιαμπουράς

Με Παυλόπουλο ξανά στην Προεδρία

Kώστας Παλαιολόγος