free page hit counter
21.7 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Νίκη – ανάσα για Λυκόβρυση

Η Λυκόβρυση πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, που τον βοηθάει να ανασάνει στον βαθμολογικό πίνακα. «Θύμα» των «Λύκων» έπεσε ο Πανερυθραϊκός, του οποίου επιβλήθηκε με 1 – 0.
Το τέρμα που έδωσε το τρίποντο στην Λυκόβρυση σημείωσε ο Καβαλάρης στο 70’, με τους γηπεδούχους να κρατάνε ως το τέλος του αγώνα το υπέρ τους αποτέλεσμα.
Με τη νίκη αυτή η Λυκόβρυση έχει πλέον 10 βαθμούς και βρίσκεται στην 13η θέση, ενώ ο Πανερυθραϊκός συνεχίζει να ισοβαθμεί με την Κηπούπολη, ενώ έπεσε στην 8η θέση.
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Κέμπας, Μιγκάκης, Γιαννίκος, Σουλιώτης, Αναγνωστόπουλος (60′ Βυθούλκας), Καβαλάρης, Μιλάνι (71′ Γούλας Ι.), Τασιούδης, Ματσίνγκος (82′ Γεωργόπουλος), Σταματέλος, Μάρκου
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Παπαναστασίου, Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα, Κατσάρας, Αγουρίδας (69′ Κουβαράς), Μπαλής (72′ Γλυνός), Αναγνώστης, Σπάρταλης, Μπαμπαλούκας (52′ Κουτσουπιάς)

Related posts

Φιλική νίκη για Τράχωνες

Ρένος Γιαμπουράς

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ABOLA.GR ΜΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ-Από την 1η Σεπτεμβρίου βγαίνει στον αέρα η εκπομπή του abola.gr για το αθηναϊκό-πειραϊκό και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο-Σύντομα βγαίνει στον αέρα και το WEB TV του Abola.gr

Abola Team 3

Η Αγ. Παρασκευή 3-1 τον Κένταυρο Βριλησσίων στο Κύπελλο

Abola Team 3