free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Σπουδαίο διπλό για τους «Στρατηγούς»

Ένα σπουδαίο διπλό πανηγύρισε ο Παπάγος, καθώς επικράτησε μέσα στο Περιστέρι, επί της πολύ καλής Κηπούπολης με 2 – 0.
Το παιχνίδι είχε πολύ καλή ροή από την αρχή, με τις δύο ομάδες να χάνουν αξιόλογες φάσεις για κάποιο γκολ, όμως οι «Στρατηγοί» ήταν εκείνοι τελικά που βρήκαν τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα. Στο 30′ ο Γιάννης Τάλιουρας με διπλή προσπάθεια έκανε το 1 – 0. Οι παίκτες του συλλόγου των βορείων προαστίων λίγο ήθελαν να κάνουν και το 2 – 0 στο 40′, όταν ο Φ. Τάλιουρας μετά από τρίπλα, έκανε το σουτ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο αντίπαλο δοκάρι. Τελικά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 2 – 0 στις καθτστερήσεις του ημιχρόνου, όταν ο Φ. Τάλιουρας έβαλε την μπαλιά και ο Λουκάς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει στο 65′ ο Σταμάτης έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε το αντίπαλο δοκάρι, με το 2 – 0 να μένει ως το τέλος του αγώνα.
Με τη νίκη αυτή πλέον ο Παπάγος έχει 11 βαθμούς και είναι στην 12η θέση, ενώ η Κηπούπολη έμεινε με 13 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον Πανερυθραϊκό στην 8η θέση.
ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Κορμπάκης, Πολυζωγόπουλος (70′ Αγγελόπουλος), Σαμούρης, Λάππας Ε., Ταμπάκης (70′ Μωραΐτης), Λάππας Κ., Τζαμαλής, Λιαγκόζης, Σταμάτης, Λαγός, Ασκοτίρης
ΠΑΠΑΓΟΣ: Καββαδίας, Νούτσος, Τάλιουρας Ν., Αλεξιάδης, Τάλιουρας Δ., Κόρδας, Λιούσης (60′ Λιούσης), Φατούρος, Τάλιουρας Γ. (59′ Βαρώνος (80′ Ρηγόπουλος), Λουκάς (72′ Παπαναστασίου), Τάλιουρας Φ.

Related posts

«Σειρήνες» για τον Μάκρα

Kώστας Παλαιολόγος

Στην απόκτηση του Νίκου Λεπτάκη προχώρησε ο Μικρασιατικός.

Abola Team 2

Η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ του Τάσου Δημητρίου 4-0 εκτός έδρας την Μικτή Παίδων Πειραιά (Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3