free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

«Φρένο» στο Ηράκλειο από Ήφαιστο

«Φρένο» έβαλε στο Ηράκλειο ο Ήφαιστος, καθώς ήρθαν ισόπαλοι στο μεταξύ τους παιχνίδι, με το Ηράκλειο να χάνει το αβαντάζ που είχε από τις άλλες ομάδες, που βρίσκονται σε τροχιά της ανόδου και να περιμένει να δει τα αυριανά αποτελέσματα του Χαραυγιακού, κόντρα στον ΓΣ Αργυρουπολης και της Αγίας Παρασκευής, μέσα στα Μελίσσια.
Στο αγωνιστικό κομμάτι λίγο έλειψε οι φιλοξενούμενοι να πάρουν το τρίποντο της νίκης, όταν ο Μπράτι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στο 91ο λεπτό. Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε ένταση στις κερκίδες, όμως όλα λύθηκαν με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.
Με την ισοπαλία αυτή το Ηράκλειο έχει πλέον 24 πόντους και είναι στην πρώτη θέση, ενώ ο Ήφαιστος βρίσκεται στην 4η θέση με 20 βαθμούς.
ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Μολφέσης, Καρώνης, Κατσούλης, Ζίζηλας, Λαμπρόπουλος, Λιαπίδης, Γεωργίου, Χρήστου (59′ Μέρτκολα), Σταυρογιάννης (46′ Σπυριδάκης), Γεωργουδάκης, Τζώρτζης
ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Στουραΐτης, Χάιδας, Λεβέντης, Ντάτσι, Βελιανίτης, Ζαφειράτος, Τζωρτζάκης (60′ Μπράτι), Τσάτσα, Νησαριώτης (87′ Στόινα), Γόνης, Καλκανάκος (54′ Χίος).

Related posts

Έμειναν στο 0-0 Ρουφ και Νέα Ιωνία (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

Ισόπαλη με σκορ 2-2 η Αθηναϊδα απέναντι στην Ηλιούπολη

Abola Team 3

Το κανάλι του Abola Sport τα… χίλιασε! Ευχαριστούμε για τη στήριξη!

Abola Newsroom