free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ιλίσια 2004: Ανακοίνωση κατά των διαιτητών

Τα Ιλίσια 2004 διαμαρτύρονται για την σημερινή διαιτησία στον αγώνα με τον ΓΣ Καισαριανής, με τους ιθύνοντες να τονίζουν πως αν ξανά υπάρξει τέτοια διαιτησία, θα αποχωρήσουν από τον αγώνα, αλλά και από το πρωτάθλημα.
Αναλυτικά: «Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μια Κυριακή η ομάδα μας χειραγωγήθηκε από την διαιτησία των (κύριων) αν μπορούν να λέγονται Ανδρουτσόπουλου Νάτσιου και Κασίδη! Μέχρι το 85 λεπτό δικαιολογήσαμε τα λάθη των τριών λάθη απειρίας Ή λάθη ανθρώπινα! Στην επίμαχη φάση καταλάβαμε ότι ήταν επι σκοπού! Συγκεκριμενα στη φάση του 85 λεπτού η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι χέρι. Ο διαιτητής αναγκάστηκε να σφυρίξει γιατί ήταν εμφανέστατο! Στήνοντας τη μπάλα στην άσπρη βούλα περιμένουμε να σταματήσουν οι διαμαρτυρίες από το πάγκο του Γ.Σ καισαριανης και μετά την ομιλία του διαιτητή με τον βοηθό του κύριο Νάτσιου ο οποίος λέει αυτό λέξης «δεν του είπα τίποτα δεν έχω δει τη φάση» ο διαιτητής ακυρώνει τη φάση και δίνει φάουλ λέγοντας ξαναέφερα τη φάση στο μυαλό που και τελικά είδα αυτό!
Το παιχνίδι διεκόπη για 5 λεπτά μετά την άρνηση του προέδρου να συνεχιστεί το παιχνίδι έχοντας γνώση τις συνέπειες που θα ακολουθούσε στην ομάδα του με αυτή τη πράξη! Στη συνέχεια το παιχνίδι συνεχίστηκε! Στο τέλος του αγώνα και κλείνοντας το φύλλο αγώνα ο διαιτητής αρνήθηκε κατηγορηματικά να γράψει στο φύλλο αγώνα τα γεγονότα επικαλώντας ότι δεν μπορώ να γράψω το λάθος μου! Προφανώς και το έκανε για να μην υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για την σφαγή του σωματείου μας! Επειδή ο κόμπος έφτασε στο κτένι κύριοι ιθύνοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σας λέμε ότι με αυτά τα γεγονότα απομακρύνεται κάθε υγιή διοίκηση από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και γνωρίζετε ότι πλέον είμαστε λίγοι! Ζηταμε τη απόλυτη τιμωρία που μπορεί να επιβληθεί και στους τρεις για την αλλοίωση του αποτελέσματος του σημερινού αγώνα! Ζητάμε μόνο την ίση μεταχείριση προς την ομάδα μας και σας δηλώνουμε χωρίς κάποιο ίχνος απειλής πως την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι ανάλογο που συνηθίζεται να συμβαίνει τα τελευταία δυο χρόνια στο σύλλογο μας θα αποχωρήσουμε από τον αγώνα και στην συνέχεια από το πρωτάθλημα.
Ο Πρόεδρος
Παντελής Ξενιτίδης».

Related posts

Αλέξανδρος Κινδιλίδης: “Έμφαση και στα παιδιά από τις Ακαδημίες της Αθηναϊδας”-Ο Παντελής Σταθόπουλος ανέλαβε τεχνικός διευθυντής

Abola Team 3

Νέος προπονητής στον Προμηθέα Δάφνης ο Μάκης Μπαλαγιάννης

Τάσος Ζαφειρίου

«Πέρασμα» από τα Μελίσσια

Nάσος Φακίδης