free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Καζαντζής: «Να παραμείνουμε κοντά στην κορυφή»  

Δύσκολη έξοδο έχουν τα Σούρμενα που αντιμετωπίζουν στο Κάτω Χαλάνδρι τον Απόλλωνα που σταθερά και… αθόρυβα, παραμένει κοντά στην πρώτη πεντάδα του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.
Το άσχημο για τους «μελανέρυθρους» είναι πως δεν θα έχουν τον Κώτση, που αποβλήθηκε στο τελευταίο ματς με την Ηλιούπολη.
Ζητήσαμε την άποψη του Γιώργου Καζαντζή, του άμεσου συνεργάτη του Γιάννη Ταπραντζή στην τεχνική ηγεσία των Σουρμένων, ο οποίος και αναφέρθηκε κολακευτικά για το συγκρότημα του Χρήστου Βλάχου:
«Έχουμε μία απουσία, αυτή του Κώτση που αποβλήθηκε στο ματς με την Ηλιούπολη. Όλα τα υπόλοιπα παιδιά είναι έτοιμα να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες απέναντι σε μία ομάδα η οποία είναι μία από τις πολύ καλές του ομίλου. Έχει το δικό της τρόπο παιχνιδιού τον οποίο υποστηρίζει και δεν τον αλλάζει ανάλογα με τον αντίπαλο και θεωρώ πως είναι πολύ καλό να υπάρχουν τέτοιες ομάδες στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο.
Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με τη δέουσα προσοχή, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι δύο πόντους πίσω μας».
Για το γεγονός πως τα δύο τελευταία ματς των Σουρμένων έληξαν στο 0-0, ο Καζαντζής υπογράμμισε πως:
«Δεχόμασταν εύκολα γκολ, αλλά τώρα το διορθώσαμε. Από την άλλη και μπροστά κάνουμε ευκαιρίες και αυτό είναι το θετικό, ίσως αν εξαιρέσουμε το ματς με τη Λυκόβρυση, πάντα βγάζουμε φάσεις. Το γκολ θα έρθει, έχουμε παίκτες που σκοράρουν».
Για το αν είναι θετικό το γεγονός πως ο Απόλλων προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο:
«Είναι θετικό που δεν κλείνεται, καθώς νομίζω πως οι ομάδες που μας αντιμετωπίζουν κλειστά μας δημιουργούν πρόβλημα».
Τέλος για το αν πρέπει να πάρει αποτέλεσμα η ομάδα, ώστε να εκμεταλλευτεί το όποιο αποτέλεσμα υπάρξει στο ντέρμπι ανάμεσα στο Ρουφ και τη Διάνα:
«Έτσι και αλλιώς πρέπει να πάρουμε αποτέλεσμα. Βέβαια, ίσως τώρα να γίνεται ακόμη πιο επιτακτικό, αφού θέλουμε να είμαστε κοντά στην κορυφή, θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Αυτός είναι ο στόχος μας. Τα Σούρμενα έχουν βλέψεις και πρέπει να είναι όσο ψηλότερα γίνεται».

Related posts

Καπράλος: «Η προοπτική του νέου γηπέδου φέρνει παίκτες!»

Αττικός-Α.Ο. Κολωνού 3-0

Abola Team

Στις 27/8 η έναρξη εγγραφών της σχολής ποδοσφαίρου του Άρη Πετρούπολης

Abola Team 2