free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Πέρασε με τεσσάρα ο Χαραυγιακός από την Αργυρούπολη

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Χαραυγιακός με 4-0 μέσα στην Αργυρούπολη και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα πάτησε στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ, παρέα φυσικά με το Ηράκλειο.
Η εμφάνιση των “νερατζούρι” δεν αποκλείεται να ήταν και η καλύτερη στο φετινό πρωτάθλημα, αφού είχαν τις προϋποθέσεις να πετύχουν και άλλα τέρματα.
Από εκεί και πέρα είμαστε υποχρεωμένοι να καταγράψουμε τις καταγγελίες των ανθρώπων του ΓΣ Αργυρούπολης, εφόσον μας κοινοποιήθηκαν.
Ποιες είναι αυτές;
Καταγγέλλουν πως χτυπήθηκαν στην είσοδο του γηπέδου, περίπου μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, τέσσερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, μετά από επίθεση που δέχτηκαν από φίλους του Χαραυγιακού, ενώ ακριβώς έξω από το γήπεδο κυνηγήθηκαν οι νεαροί φίλοι του ΓΣΑ.
Οι λόγοι που συνέβησαν αυτά, δεν έχουν εξακριβωθεί, αλλά από τους γηπεδούχους τονίζουν πως θα εκδώσουν και ανακοίνωση εντός λίγης ώρας που θα αναφέρουν περισσότερα για το περιστατικό, ενώ σκοπεύουν να στείλουν και έγγραφο στην ΕΠΣ Αθηνών.
Όσον αφορά το παιχνίδι, μετά το 15’ υπήρχε μία ομάδα μόνο στο γήπεδο και αυτή ήταν ο Χαραυγιακός που και γκολ βρήκε και είχε ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα και κυκλοφόρησε καλά την μπάλα αποδεικνύοντας πως αυτή τη στιγμή, μάλλον είναι η πιο ποιοτική ομάδα του ομίλου.
Τα γκολ, από δύο σε κάθε ημίχρονο, πέτυχαν οι Κούτρας στο 19’ και Πλούμης στο 45’, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Οκσίσογλου πέτυχε δύο ακόμη τέρματα (51’ και 59’).
Δοκάρι είχε ο Οκσίσογλου στο 39’.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκαμάρης με βοηθούς τους Νιδριώτη και Τζίκα.
ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Ευαγγέλου, Κακούτης (78’ Χιόνης), Σαμπάνης, Γεωργάκας, Κουντουριώτης Αλ. (56’ Σταθακόπουλος), Γιαννίκος, Παπαθανασίου, Υφαντής, Ζαννίκος (71’ Αργύρης), Μαργαρίτης, Δρακοντίδης.
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Βακερλής Ε., Τσέκος, Παρασκευόπουλος (70’ Τσαραούσης), Μαραγκουδάκης, Αναστασόπουλος, Γιαννόπουλος (75’ Κόντη), Κασσιανός (56’ Κούντου), Κούτρας, Πλούμης (78’ Μουσαζάντε), Σπανός, Οκσίσογλου.

Related posts

Ο Μαρούλης υπέγραψε στον Ηρακλή Περιστερίου

Abola Team

Η νέα και επείγουσα ανακοίνωση της ΕΠΣΑ για την σχολή διαιτησίας

Abola Team 3

Ο ποδοσφαιριστής της Λυκόβρυσης Θύμιος Αναγνωστόπουλος

Τάσος Ζαφειρίου