free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στο πιο ψηλό σκαλί ο Άγιος Ιερόθεος, 2-1 τον Πανθηραϊκό.

Μια ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Άγιος Ιερόθεος στην Χωράφα, που έφερε μάλιστα την ομάδα του Περιστερίου στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η ομάδα του κ. Σταυριανού πήρε τη νίκη με 2-1 επί του Πανθηραϊκού αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα απέναντι μάλιστα σε μία ομάδα που κατέβηκε για να διεκδικήσει τη νίκη, δεν κλείστηκε και κόντραρε στα ίσια τους γηπεδούχους.

Το πρώτο γκολ για τον Άγιο Ιερόθεο ήρθε στο 41′ όταν μετά από ωραία προσπάθεια του Μουκίδη, η μπάλα έφτασε στον Τσαρκάνι που με ένα πραγματικό κεραυνό δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ζωντό, το παρά την προσπάθειά του τερματοφύλακα του Πανθηραϊκού. Οι γηπεδούχοι είχαν πλησιάσει κοντά στο να ανοίξουν το σκορ δύο ακόμα φορές μία με τον Νομικό και μία με τον Κρασί στο 28′ και στο 37′ αλλά και τις δύο φορές ο γκολκίπερ της ομάδας της Σαντορίνης είχε αποσοβήσει τον κίνδυνο πραγματοποιώντας εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθηραϊκός  προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά έλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Αντίθετα οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με τη σειρά τους να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους και το πέτυχαν στο 85′, όταν ο Κομνηνός που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι κατάφερε να κλέψει την μπάλα από αριστερά έκανε μία όμορφη κούρσα βρέθηκε απέναντι στον Ζωντό και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων πετυχαίνοντας το 2-0.  Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 95′ με τον Σέιτι που εκμεταλλεύτηκε μία αναταραχή στη μικρή περιοχή του Αγίου Ιεροθέου και νε σουτ  σκόραρε.

Πολύ καλή διαιτησία από τον κ. Ανδριανό  ( Κακοφώνης, Οικονόμου)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός):  Ρουμπής, Σημάκος (77′ Μαδαμαδιώτης), Αποστόλου, Μεταλλινός, Τσατσαρής, Μουκίδης, Τσαρκάνι (80′ Μπαντής), Νταφλας, Κράσι, Βουτσιώτης (62′ Κομνηνός), Νομικός (55′ Μπριστογιάννης)                                                                                                                      ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης):  Ζωντός, Χίσα, Φουάσης, Μπιρμπίλη, Λούκας, Παληγεώργος (88′ Βαλαβανόπουλος) , Παπασάββας, Κόντι, Ντούνιας, Περιάλης (71′ Νομικός), Κορέτα (59′ Σέιτι)

Related posts

“Χρυσός” βαθμός για την Καλλιθέα στην Σαντορίνη

Mάνος Χρυσός

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ 1-1 | Τα στιγμιότυπα

admin

Βρήκε λύσεις στο β΄ η Κηφισιά, 2-0 τον Ηλυσιακό

Mάνος Χρυσός