free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Τέλος ο Παύλοβιτς από τα Πετράλωνα-Η δήλωση του έμπειρου προπονητή

Ένας από τους πιο συμπαθείς προπονητές της Αθήνας, είναι χωρίς αμφιβολία ο Θαναάσης Παύλοβιτς. Ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο ειδικότερα στο ερασιτεχνικό.
Ανέλαβε μία δύσκολη προσπάθεια στα Πετράλωνα, κάτι που γνωρίζαμε όλοι. Έκανε το καλύτερο δυνατό και αν είχε και την τύχη μαζί του σε κάποια ματς που δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις, σίγουρα οι “κυανέρυθροι” θα είχαν συγκεντρώσει περισσότερους πόντους.
Όμως, μετά την τελευταία ήττα της ομάδας στα Λιόσια, αποφασίστηκε πως μάλλον θα ήταν καλύτερο να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Ακολουθούν και τα όσα μας ανέφερε ο ίδιος για την αποχώρησή του από την ομάδα:
“Από την αρχή που αποδέχτηκα την πρόταση της διοίκησης των Πετραλώνων, ήξερα πόσο δύσκολο ήταν το έργο μου και το εγχείρημα που αναλαμβάνω. Μάλιστα το είχα αναφέρει εξαρχής. Δεν το φοβήθηκα, όπως ποτέ δε φοβήθηκα μέχρι τώρα στη διάρκεια της προπονητικής μου καριέρας. Όμως, παρ’ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες, εμένα και των ποδοσφαιριστών, μέχρι στιγμής δεν μας δικαιώνουν τα αποτελέσματα. Παρόλο που θεωρώ πως η ομάδα θα μπορούσε να είχε 4-5 βαθμούς περισσότερους, οι οποίοι και χάθηκαν στην κυριολεξία στις καθυστερήσεις και κόντρα σε ισχυρότερες ομάδες.
Ως εκ τούτου στην περίπτωση αυτή, καταλαβαίνουμε ποια είναι η διαδικασία. Επειδή έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν αποχωρώ από την τεχνική ηγεσία των Πετραλώνων. Θεωρώ ότι με την κατάλληλη ενίσχυση στη συνέχεια, η ομάδα θα διεκδικήσει την  παραμονή της με περισσότερα όπλα.
Ευχαριστώ τον πρόεδρο Στέλιο Σαρηδημητρίου, τον αντιπρόεδρο Βασίλη Τζανή και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία καθώς και όσους στάθηκαν δίπλα μας στα δύσκολα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα των Πετραλώνων”.

Related posts

ΕΠΣΑ: Όλα τα αποτελέσματα σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία Αθηνών

Abola Team

Σμυρνής: Είμαι πολύ ευχαριστημένος»

Kώστας Παλαιολόγος

Κοντά σε συμφωνία με αθηναϊκή ομάδα ο τεχνικός Γιάννης Σπαθής

Abola Team 3