free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Φρένο» από την ΑΕ Μοσχάτου στη Θύελλα Καμαρίου

«Φρένο» στην πορεία της Θύελλας Καμαρίου έβαλε η ΑΕ Μοσχάτου, καθώς επικράτησε μέσα στη Σαντορίνη με 2 – 0.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι «πράσινοι» μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ στην πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, με τον Ευθυμιάδη στο 9ο λεπτό να νικάει τον Ανδριόλα και να γράφει το 1 – 0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο β’ μέρος οι νησιώτες προσπάθησαν να ισοφαρίσουν τα ματς, όμως στο 51’ ο Σιμιτσής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Όποιος χάνει γκολ το δέχεται λέει ο… άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και αυτό έγινε, καθώς ο Νιζάμης έγινε αποδέκτης της μπάλας από ωραία μπαλιά του Κορνελάτου, έδωσε δίπλα του στον Πασαλίδη, ο οποίος στο 73’ θα νικήσει τον Ανδριόλα, αν και ο έμπειρος γκολκίπερ βρήκε την μπάλα, πριν εκείνη καταλήξει στα δίχτυα. Στην συνέχεια οι δύο ομάδες είχαν πολύ σημαντικές ευκαιρίες, για την επίτευξη και άλλων τερμάτων, χωρίς όμως τελικά να βρουν στόχο.
Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για τη Θύελλα, ενώ η ΑΕ Μοσχάτου έμεινε στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ: Ανδριόλας, Ερρίκος, Γεωργιάδης (13′ λ.τρ. Μπουσάι), Παπαζαχαρίας, Σπανός, Μαλάι, Φύτρος (57′ Ζέλο), Σιμιτσής (75′ Μαυρομάτης), Αργυρίου, Καραλής, Ηλιόπουλος
ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Γιώρας, Σταύρου, Μανιδάκης, Φιαμέγκος, Μπέρτσος, Βινίσιους, Ψυχογιός (55′ λ.τρ. Κορνελάτος), Κατίδης, Ευθυμιάδης (88′ Κοσοβός), Πασαλίδης (91′ Ντούμπερετ), Νιζάμης (79′ Ζελέκου)

Related posts

Από τη Μαρσέιγ στον… Διαγόρα Αγίας Παρασκευής ο Ουεντραόγκο!

Abola Team 2

Ο Εργοτέλης 2-0 τον Εθνικό, τεσσάρα ο Ιωνικός, νίκες Θύελλα Ραφήνας & Αγ. Ιερόθεος, ισόπαλοι Ηλυσιακός-Προοδευτική

Abola Team 3

Επέστρεψε στο Αιγάλεω ο Δουκάκης-Αποδεσμεύτηκε ο Παπαδόπουλος, κινήσεις για το μεγάλο μπαμ με Άκη Μάντζιο

Abola Team 2