free page hit counter
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

“Απόδρασε” από το Ζηρίνειο η Καλλιθέα

Η Κηφισιά αν και προερχόταν από εκτός έδρας νίκη, απέναντι σε μία ομάδα που είχε γνωρίσει την ήττα στην έδρα της και παρ’ ότι προηγήθηκε στο σκορ, γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο “Ζηρίνειο” και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο και σκορ, 1-2 από την Καλλιθέα που με την σειρά της επέστρεψε στην κορυφή του ομίλου.  Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του πολύπειρου Βέρμπη στο 15΄.Η ομάδα του Νίκου Παντελίδη έφερε στα ίσια το παιχνίδι στο 30΄, με δυνατό σουτ του Στούπη ισοφαρίζοντας σε 1-1 σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κυνήγησαν ένα δεύτερο γκολ, χάνοντας μάλιστα μεγάλη ευκαιρία στο 62′ με τον γκολκίπερ της Καλλιθέας να σταματάει τον Έσλερ.   Έτσι όταν χάνεις ευκαιρίες μοιραία χάνεις και το παιχνίδι και αυτό έγινε με ένα επίσης πολύ ωραίο γκολ του Στούπη που ζευγάρωσε τα προσωπικά του τέρματα αλλά και της ομάδας του που έφυγε με μία πολύ σημαντική νίκη και μάλιστα από μία δύσκολη έδρα.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Νίκος Κούστας): Μιχελής, Βλάχος(75’Γκούμας), Έσλερ, Τεγούσης, Χριστοφιλέας, Κωνσταντίνου, Ρέντζης, Γεωργακόπουλος (75’Τζέλης), Βέρμπης, Παυλάκης, Κάκος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ ( Νίκος Παντέλης): Λαδάς, Μουράτος (83’ Ντρούγκας), Παπαγγελής, Καλύβας, Κρητικός, Κώστας, Καλημέρης, Καλτσάς, Μαρουκάλης Στούπης(88’ Μπελής) Μακρυγιάννης(80’ Γκρόσιος).

 

Related posts

Βαγγέλης Χαντές | Προπονητής Θύελλα Καμαρίου

Abola Newsroom

Πρόωρη αποχώρηση

Κωνσταντίνος Περούλης

Γ’ Εθνική : Αύριο Σάββατο η 9η αγωνιστική στον 5ο όμιλο.

Mάνος Χρυσός