free page hit counter
21 C
Αθήνα
17 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

To… τρένο της Δάφνης Π. Φαλήρου δεν έχει σταματημό!

Την δέκατη νίκη της σε έντεκα αγώνες πέτυχε η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου που επικράτησε και των Βριλησσίων (2-0).
Αν συνεχίσει έτσι, σίγουρα θα είναι περαστική από τη Β’! Η ομάδα του Βαγγέλη Σάπκα εκπέμπει υγεία σε όλα τα επίπεδα κάτι που φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο, αφού ακόμη δεν έχει βρεθεί αντίπαλος που θα λυγίσει το σύλλογο των νοτίων προαστίων, που μετράει δέκα νίκες και μια ισοπαλία.
Ο Κωνσταντίδης με πλασέ ήταν αυτός που… ξεκλείδωσε την άμυνα των Βριλησσίων στο 40ό λεπτό, ενώ τη νίκη των γηπεδούχων «σφράγισε» ο Μπεκατώρος με «λόμπα» στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης.
Διαιτητές: Κατοίκος, Νταρακλίτσης, Κονισπολιάτης
ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ (Βαγγέλης Σάπκας): Λαχανάς, Ιωαννίδης, Πάλλας, Κόθρας, Καραβίδας, Πυλαρινός (69’ Βλαχάκης Ι.), Μπεκατώρος (59’ Βλαχάκης Ε.), Λυκουρόπουλος, Μιρβελασβίλι (63’ Καββαδίας), Ποζίδης, Κωνσταντινίδης (78’ Κακαζής).
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Μιχάλης Λυκερίδης): Τζεβελέκης, Κυρκίλης, Αυγερόπουλος (46’ Χατζηπαναγιώτης), Τσιούμας, Τριανταφύλλου, Μπακέας (70’ Μαρουλίδης), Κόκκινος (73’ Τίγκας), Μακρής, Κάρνος, Γκιόνας, Αραμπατζής (87’ Κουρής).

Related posts

ΕΠΣΑ: Ποινές σε Ήφαιστο και Άγιο Θωμά

Abola Team

Μαθήματα ήθους από τον ΠΟΨ: Με επιστολή στην ΕΠΣΑ και στον Πάνο Δημητρίου συγχαίρει όλους τους διαιτητές, όλα τα σωματεία του ίδιου ομίλου και όλης της Αθήνας για το υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Ρένος Γιαμπουράς