free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βαγγέλης Χαντές: “Δεν μιλάω για διαιτησία”

O Βαγγέλης Χαντές είναι ένας άνθρωπος που έχει μάθει να μην κρύβει τα λόγια του, όταν οι στιγμές είναι δύσκολες , όπως όταν χάνει η ομάδα του. Έτσι ο προπονητής της Θύελλας Καμαρίου μετά το παιχνίδι με το Μοσχάτο, που έφερε την πρώτη εντός έδρας ήττα (2-0) μίλησε για ποδόσφαιρο, δεν έψαξε για δικαιολογίες, ούτε άλλοθι στην διαιτησία :
«Νομίζω ότι είχαμε ένα πολύ κακό α’ ημίχρονο για μας, σίγουρα το λάθος που κάνουμε στο πρώτο γκολ μας επηρέασε. Δεχόμαστε ένα πάρα πολύ φθηνό γκολ από ένα τυφλό διώξιμο του αντιπάλου στον άξονα. Ουσιαστικά “καταφέραμε” να δεχθούμε αυτό το τέρμα και μπήκαμε στη διαδικασία να κυνηγήσουμε το παιχνίδι.
Αλλά παρ’ όλα αυτά το Μοσχάτο στο α’ ημίχρονο ήταν καλύτερο από εμάς και δικαιούται να προηγείται στο σκορ.
Στο β’ ημίχρονο μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά, ισορροπήσαμε το παιχνίδι στο απόλυτο. Είχαμε τρεις ευκαιρίες πάρα πολύ καλές να ισοφαρίσουμε, στο διάστημα 50’-65’ νομίζω, και με το δοκάρι και με άλλες δύο φάσεις.
Δεν καταφέραμε εκείνη τη στιγμή να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια, και από ένα λάθος προσωπικό δεχθήκαμε και δεύτερο τέρμα.
Βρεθήκαμε με 2-0 στο σκορ απέναντι σε μα πολύ καλή ομάδα, νομίζω μετά ψυχολογικά δεν είχαμε την εικόνα που θα έπρεπε, και την κατάσταση που θα έπρεπε για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Απειλήσαμε βέβαια, δεν καταφέραμε να μπούμε στο ματς κι έληξε αρνητικά για εμάς το απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο».
Σε ερώτηση που του έγινε για το πέναλτι που ζητάει η Θύελλα Καμαρίου, απάντησε:
«Μη με ξαναρωτήσετε για φάσεις ή διαιτητές. Δεν είναι δικιά μου δουλειά, είναι δουλειά άλλων. Εγώ μιλάω μόνο για το παιχνίδι, για την εικόνα και κατάσταση της ομάδος μου. Από κει και πέρα, τα υπόλοιπα όλα είναι για άλλους, δεν είναι για μένα».
Mε χαλάρωμα για όσους ξεκίνησαν βασικοί στην αναμέτρηση με το Μοσχάτο, ξεκίνησε η εβδομάδα.Οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Σε αυτό, δεν έλαβε μέρος ο Γελαδάρης ο οποίος εξακολουθεί να κάνει ατομικό αλλά ούτε και ο Γεωργιάδης που τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στο 10ο λεπτό του παιχνιδιού με το Μοσχάτο, και πρόκειται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη.

Related posts

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Μαρκό ΓΣ – Γιούχτας Αρχανών

Abola Newsroom

Αποχαιρέτησε με νίκη τη σεζόν ο Φωστήρας (2-0)

Abola Team

Πέρασε και από την Μύκονο η Θύελλα

Mάνος Χρυσός