free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Μητρούσης: «Είχαμε μεγάλη ανάγκη τη νίκη»

Ο Γιάννης Μητρούσης είναι από τους νέους προπονητές που έχουν πολλά να προσφέρουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους για να τα καταφέρουν.
Από το καλοκαίρι έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Φωστήρα Ηλιούπολης όπου και χτίζεται μία νέα ομάδα, η οποία σίγουρα χρειάζεται χρόνο.
Κάθε εβδομάδα οι «κιτρινόμαυροι» δείχνουν βήματα προόδου κάτι που φάνηκε και στο ματς της Κυριακής απέναντι στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου όπου και επικράτησαν με 2-0 και μάλιστα εκτός έδρας και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.
Το “ABOLA” συνομίλησε με τον προπονητή του Φωστήρα, ο οποίος και στην ερώτησή μας για το που κρίθηκε το ματς, εκείνος απάντησε πως:
«Το παιχνίδι κρίθηκε στην μεγάλη διάθεση και την αποφασιστικότητα των παικτών μας. Είχαμε μεγάλη συνοχή ως ομάδα, οι γραμμές μας ήταν κοντά με αποτέλεσμα να μην απειληθούμε αλλά και να καταφέρουμε σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού να κυκλοφορήσουμε σωστά την μπάλα και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις να σκοράρουμε».
Για το τι μπορεί να σημαίνει αυτή η νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, τόνισε ότι:
«Είναι μια νίκη που είχαμε απόλυτη ανάγκη, τόσο βαθμολογικά αφού ξεκολλήσαμε από την τελευταία θέση, αλλά κυρίως ψυχολογικά. Θέλω να πιστεύω πως θα τονώσει την αυτοπεποίθησή μας και θα μας δώσει ώθηση για την δύσκολη συνέχεια».
Τέλος, για το αν πιστεύει ότι είναι απόδειξη πως η δουλειά που γίνεται από την αρχή ξεκινάει να αποδίδει καρπούς, αποκρίθηκε πως:
«Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μιλάμε για μια καινούρια ομάδα με πολλά νεαρά παιδιά η οποία αλλάζει και εξελίσσεται κάθε μέρα. Είναι μια δύσκολη διαδικασία που ξεκίνησε το καλοκαίρι και θέλει υπομονή και ψυχραιμία. Δεν μπορούμε να μιλάμε για αποδείξεις γιατί ήταν μια νίκη και ακόμη είμαστε σε δυσχερή θέση. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την δουλειά μένοντας προσηλωμένοι στον κύριο στόχο της ομάδας και αποτίμηση θα πρέπει να γίνει στο τέλος της προσπάθειας αυτής».

Related posts

Τον 23χρονο επιθετικό Λευτέρη Χαλά απέκτησε η Αθηναϊδα

Abola Team 3

Λεβέντης: «Ο Χριστός Ανέστη, εμείς να δούμε πότε…»

Kώστας Παλαιολόγος

Πέτυχε … Διάνα με Χρήστο Λώλο στα γκολπόστ!

Kώστας Παλαιολόγος