free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Και επίσημα Κωνσταντόπουλος με συνεργάτη το Μοσχονά-Η ανακοίνωση της Ελευθερούπολης

Όπως σας ενημέρωσε το “abola”, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος είναι ο νέος προπονητής της Ελευθερούπολης.
Ακολουθεί και η ανακοίνωση της ομάδας των βορείων προαστίων:
“Η Α.Ε. Ελευθερούπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κόουτς Δημήτρη Κωνσταντόπουλο!
Μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης Χούσου επήλθε η πολυπόθητη συμφωνία και ο ικανότατος τεχνικός Δημήτρης Κωσταντόπουλος αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας μας. Ο Κόουτς Κωσταντόπουλος ,ο οποίος θεωρείται ένας από τους ικανότερους νέους τεχνικούς του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου, έχει κατά το παρελθόν εργαστεί:
-Στον Πήγασο Πατησίων, την Χρυσούπολη και τον Ατρόμητο Χαλανδρίου, με τις οποίες πέτυχε σημαντικότατες διακρίσεις τόσο σε επίπεδο αντρών, όσο και στις κατηγορίες παίδων και νέων με 5 διαδοχικές παρουσίες σε τελικούς πρωταθλημάτων. – Στην Αγία Παρασκευή με την οποία έκανε πρωταθλητισμό στην Α ΕΠΣΑ για δύο διαδοχικές σεζόν ,ενώ το 2017-18 Την οδήγησε μέχρι τον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΑ.
– Ενώ ο τελευταίος προπονητικός σταθμός του μέχρι και πριν λίγες εβδομάδες, ήταν οι Άγιοι Ανάργυροι στην Γ Εθνική κατηγορία. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Κύριος Κωσταντόπουλος είναι και εν ενεργεία Ενωσιακός πρώτος προπονητής της μικτης Αθηνών στις ηλικίες Κ12/Κ14. Κόουτς Καλώς όρισες στην Ελευθερούπολη. Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία και μόνο χαρές με τα χρώματα της ομάδας μας.
* Συνεργάτης του Κυρίου Κωσταντόπουλου θα είναι ο Θοδωρής Μοσχονάς. Ο 29χρονος βοηθός προπονητή με τον οποίο ο Κόουτς Κωσταντόπουλος συνεργάστηκε και στους Αγίους Αναργύρους, έχει αγωνιστεί επαγγελματικά κατά το παρελθόν σε ΑΕΚ, Φωστήρα, Καλλιθέα, Λεβαδειακό και είναι απόφοιτος Sports Management του Πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης. Κύριοι Κωσταντόπουλε και Μοσχονά Καλώς ήρθατε στην Ελευθερούπολη.
Σας ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας”.

Related posts

ΑΕ Χαλανδρίου: Υπέγραψε ο Νίκος Φουτράκης

Abola Team

Ο ΑΟ Ιλίου 4-0 τον Άρη Χολαργού

Abola Team 3

Ανανέωσε ο Άρης Λέσι με την Α.Ε. Μεταμόρφωσης