free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Εργομετρικά στις ακαδημίες της Λαύρας

Η Λαύρα Αργυρούπολης βελτιώνεται συνεχώς σε όλα τα επίπεδα και δεν θα μπορούσε να λείψουν από τον παραπάνω στόχο οι ακαδημίες της, οι οποίες και πέρασαν εργομετρικά πριν από λίγες μέρες.
Πάντα οι “βυσσινί¨ προσπαθούν να πρωτοπορούν και να δίνουν το καλύτερο που μπορούν για την ομάδα τους και κυρίως για τη βελτίωση των νεαρών αθλητών.
Άλλωστε δεν τίθεται αμφιβολία πως είναι από τις ομάδες…κόσμημα στην Αθήνα που με μπροστάρη τον πρόεδρο Βλάση Ρηγόπουλο, όλοι τους στην ομάδα είναι… κύριοι με το “Κ” κεφαλαίο.
Όσο για τα εργομετρικά, από τη Λαύρα τονίζουν τα εξής:
“Εργομετρικά πέρασαν όλα τα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας σε συνεργασία με τον κύριο Μπεκρή.
Μια Ακαδημία που κάθε χρόνο γίνεται και πιο μεγάλη σε ποσότητα αλλά και σε ποιότητα υλοποιώντας το πρόγραμμα που δεν είναι άλλο από την προώθηση παιδιών στην αντρική ομάδα από την Ακαδημία. Η αρχή έχει γίνει με Μπακάλη (2002) και τον Κασάμη (2003) και έχουμε και συνέχεια. Το πλάνο είναι συγκεκριμένο και με την πολύ καλή συνεργασία του προπονητή τής αντρικής ομάδας Ψαρού και των Δημητρίου και Ανδρέατο, σίγουρα τα αποτελέσματα θα είναι απίστευτα.  Επίσης να αναφέρουμε για τον προπονητή τερματοφυλάκων Χρήστο Σίτο και για την εκπληκτική δουλειά που κάνει σε όλους τους τερματοφύλακες της ακαδημίας αλλά και της αντρικής ομάδας”.

Related posts

Κατά του «bullying» ο Φοίνικας Περιστερίου!

abola10

Διάνα: Βελτίωση στο σύστημα φωτισμού στο γήπεδο της Ηλιούπολης Β

Γιώργος Ανανίδας

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ – ΑΓ. ΘΩΜΑΣ ΦΑΣΕΙΣ 1-0 ΤΟΥ Α;ΓΩΝΑ 26-10-2016 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς