free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Πήρε το διπλό με «ψυχή» ο Ιπποκράτης!

Τι ματς και αυτό! Με τη μπάλα πάνω-κάτω, την αδρεναλίνη στα ύψη, αλλά και το τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους 3 βαθμούς τέτοια ματς μόνο σαν ντέρμπι θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε!
ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ – ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 2-3
Περα Κλουμπ εναντίον Ιπποκράτη στο γήπεδο της «Αλεπότρυπας», ομάδες που είναι αρκετά κοντά στη βαθμολογία εκτός από το θέαμα που πρόσφεραν έδωσαν και «ενέσεις» αδρεναλίνης σε όσους το παρακολούθησαν από κοντά.

 

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Πέρα Κλούμπ έκανε το 1-0 στο 40′ με γκολ του Μουρδουκουτα αλλά ο Ιπποκράτης ισοφάρισε σύντομα και συγκεκριμένα στο 42΄με τον Τζαβαρα, ενώ έφτασε και στην ανατροπή 1′ αργότερα με τον Ζήκο να διαμορφώνει στο 43′ το 1-2 που ήταν και το σκορ του α΄ημιχρόνου.

 

Στο β ημίχρονο και στο 82΄η Πέρα Κλούμπ έφτασε στην ισοφάριση με τον Μουρδουκουτα να φέρει το ματς στο 2-2 και την αγωνία όλων στο «κόκκινο»!
Ακριβώς 1 λεπτό αργότερα στο 83΄ο Mansour δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι και αποβλήθηκε, αφήνοντας έτσι τους γηπεδούχους με 10 παίκτες.

 

 

Το λυτρωτικό γκολ του Ρουμελιωτακη στο 90’ έδωσε τη νίκη και τους 3 βαθμούς στην ομάδα του Ιπποκράτη όπου και έφτασε σε απόσταση «αναπνοής» τον σημερινό του αντίπαλο στον βαθμολογικό πίνακα έχοντας 32 βαθμούς έναντι 33 βαθμών της Περα Κλουμπ.
Μια νίκη που θα μπορούσαμε να πούμε ότι αποτελεί “ορόσημο” για την ομάδα του Ιπποκράτη αφού κατάφερε να νικήσει έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο και μάλιστα στην έδρα του άλλα πιο ειδικά το ¨αήττητο” της Περα Κλουμπ σε αυτό το πρωτάθλημα.
Η συνέχεια αναμένεται να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και για τις δυο αυτές ομάδες.
Διαιτησία: Τσολακιδης Π., Ναουμ Δ., Κασιδης Γ.
ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ: Πιτσινης Σ., Πιτσινης Μ., Κωνσταντοπουλος, Χινος, Αβραμοπουλος, Κυρκασιαδης (55΄Παυλοπουλος), Αγκαλιου (75΄Τροξι), Reme (60΄Σμυρνιωτακης), Mansour, Ριζος, Μουρδουκουτας.
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Τεννες, Στεργακης (46΄Ρουμελιωτακης), Γενηδουνιας (84΄Τσιανος), Δημητρακοπουλος, Γκεκας, Κοντογιαννοπουλος, Λουκακης, Θωδης (88΄Παπανικολαου), Τζαβαρας, Τσαγρης (76΄Δροσος).

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου στην Αθήνα

Ρένος Γιαμπουράς

Πέρασε και από τον ΑΕ Ιλιου ο Αστέρας Εξαρχείων, με πλώρη την Γ’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Abola Team 2

ΕΠΣΑ: Οι διαιτητές και οι παρατηρητές του σαββατοκύριακου (16-17/2)

Nάσος Φακίδης