free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Tα γκολ παίκτες που ξεκίνησαν από τις ακαδημίες!

Αρκετά παιδιά προωθεί στην αντρική ομάδα η Νέα Ιωνία. Μάλιστα χθες τρία εξ αυτών που θεωρούνται γέννημα θρέμμα Ιωνιώτες σκόραραν και τα τρία γκολ που σημείωσαν οι ¨κυανοκίτρινοι” στη νίκη τους κόντρα στον Ιάσονα.
Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά από τη Νέα Ιωνία:
“Στον χθεσινό (8/12) αγώνα της πρώτης ομάδας με τον Ιάσονα τα τρία γκολ που σημειώθηκαν έγιναν από αθλητές που προέρχονται από την Ακαδημία, τον Γιώργο Πανταγιά, τον Παύλο Παντελίδη και τον Κώστα Βογατσά (παίχτη & προπονητή σήμερα των Ακαδημιών).
Σε μια βδομάδα που σκόραρε κατά της Σέλτικ άλλο ένα παιδί από τις Ακαδημίες που πάντα είναι δίπλα στην ομάδα και τους οπαδούς της ο Μάριος Όγκμποε.
Ένας από τους σκοπούς της Ακαδημίας μας είναι και η ανάδειξη ταλέντων που θα στηρίξουν στο μέλλον την Α’ ομάδα του Ομίλου ή και ακόμα ως φίλαθλοι που θα βρίσκονται κοντά της σε οποιοδήποτε πόστο κι αν καλεστούν.
Στα γραφεία του Ομίλου άρχισαν οι εγγραφές για τα Τουρνουά Χριστουγέννων που συμμετέχουμε ως Ακαδημία όπως και η διάθεση με χαμηλό κόστος ημερολογίου cd”.

Related posts

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση από την οποία προέκυψε το πρόγραμμα του 1ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας των Αθηνών για τη σεζόν 2016-2017.

Ρένος Γιαμπουράς

Ενισχύεται ο Άφοβος

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑ: Όλα τα αποτελέσματα σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία Αθηνών

Abola Team