free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ: Ομάδα με κοινωνικές ευαισθησίες

Η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου δεν είναι μόνο από τις ιστορικές ομάδες της περιοχής.
Δεν διαθέτει απλά μία από τις καλύτερες ακαδημίες της Αθήνας, κάτι που αποδεικνύεται και από τις συνεχόμενες επιτυχίες που έχουν οι ομάδες της στα πρωταθλήματα των τμημάτων υποδομής.
Πάνω απ’όλα είναι μία ομάδα που αποτελείται από οικογενειάρχες, πάνω απ’όλα είναι μία ομάδα με κοινωνικές ευαισθησίες, κάτι που αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία.
Εδώ και οκτώ χρόνια, παραμονές Χριστουγέννων, η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει ένα ξεχωριστό τουρνουά τιμώντας παράλληλα τη μνήμη ενός αξέχαστου εργάτη του συλλόγου, που έφυγε νωρίς από κοντά μας, του Φώτη Τσάγαρη.
Και στην ομάδα των νοτίων προαστίων δεν ξεχνούν τους ευεργέτες της ομάδας, δεν ξεχνούν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη αυτές τις γιορτινές μέρες!
Έτσι, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 στο γήπεδο «Σωτ. Αγγελόπουλος» η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου θα διοργανώσει το 8ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Αλληλεγγύης «Φώτης Τσάγαρης», όπου και θα συγκεντρωθούν αγαθά τα οποία θα προσφερθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Ακολουθεί η αναλυτική ανακοίνωση της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου:

“Εδώ και οκτώ χρόνια, παραμονές Χριστουγέννων, η Δάφνη Π.Φαλήρου, διοργανώνει ένα ξεχωριστό τουρνουά.
Η νίκη περνά σε δεύτερη μοίρα, καθώς σημασία έχει η στήριξη σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Με την ενεργή συμμετοχή και άλλων συλλόγων που πορεύονται μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια -τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά- σας προσκαλούμε την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 (9πμ – 1μμ) στο γήπεδο «Σωτ. Αγγελόπουλος» στο 8ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Αλληλεγγύης «Φώτης Τσάγαρης». Μαζί με τις αθλητικές τσάντες των παιδιών σας, μπορείτε να φέρετε αγαθά τα οποία θα προσφέρουμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Π.Φαλήρου, προκειμένου να κάνουμε όσο καλύτερες αυτές τις ημέρες για οικογένειες που πραγματικά χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας. Στο τουρνουά, μαζί με τη Δάφνη Π.Φαλήρου, συμμετέχουν τμήματα των Ακαδημιών από τις ομάδες: ΠΑΣ Π.Φάληρο, Κοψαχείλα, Ταταύλα, Φοίνικας Καλλιθέας, Ολυμπιακός Καλλιθέας, Ίωνες Π.Φαλήρου, ΠΑΟ Ρουφ, Φωστήρας Ηλιούπολης”.

Related posts

Στην κορυφή και πάλι η Νέα Ιωνία (0-2)

Abola Team

Διάνα: Δώρα του Δ.Σ. στους ποδοσφαιριστές

Γιώργος Ανανίδας

ΕΠΣΑ: Τι έγινε σήμερα (4/12) σε Α’, Β’ και Γ’ Αθηνών

Abola Team