free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Πέρασε» με διπλό και από το Χαϊδάρι το Ρουφ

Χωρίς απώλειες βαθμών η «Αούστρια» πέρασε νικηφόρα και από το Χαϊδάρι και συνεχίζει τον αγώνα της κρατώντας σταθερή τη διαφορά των +4 βαθμών από τη δεύτερη Ηλιούπολη.

Καλή ευκαιρία στο 26΄ για το Χαϊδάρι με τον Μουρεζινη να κάνει ένα σουτ και να βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κουναδη.
Στη συνέχεια η ομάδα των φιλοξενούμενων στο 29΄με ωραίο χτύπημα φάουλ, έξω από τη μεγάλη περιοχή και ευθεία προς το τέρμα ο Μπανιάς βρήκε δίχτυα για να γράψει το 0-1, όπου ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

 

 

Στην επανάληψη και σχετικά νωρίς, στο 47΄ο Δανάσης αυτή τη φορά για το Ρουφ θα σκοράρει με πλασέ για να κάνει το 0-2!
Το Χαϊδάρι έκανε φάσεις αλλά χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ με τη πρώτη μεγάλη φάση για το  2ο ημίχρονο στο 72΄ όπου ο Παυλόπουλος πέτυχε γκολ αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Ο Τεττεη στο 78΄και σε επίθεση διαρκείας στα καρέ του Σαμπατακου, έχασε τρια απανωτά σουτ από τα οποία το πρώτο το απέκρουσε ο γκολκίπερ του Χαϊδαρίου, το δεύτερο το «έσωσε» πάνω στη γραμμή ο Κατσουλας και το τρίτο από την αριστερή μεριά πήγε άουτ.
Στο 83΄σέντρα από τα αριστερά για το κεφάλι του Τεττεη και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
Στο 89’ το Χαϊδάρι μετά από φαουλ που εκτέλεσε ο Κατσουλας η μπάλα ήρθε αρχικά στα χέρια του Κουνάδη όμως αυτή γλίστρησε και έγινε πάλι διεκδικήσιμη για να έρθει ο Παυλοπουλος και να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο την ευκαιρία αυτή με κοντινό πλασέ και να κάνει το 1-2!
Τελευταία ευκαιρία του Χαϊδαρίου στις καθυστερήσεις του αγώνα έπειτα από τη σέντρα και πάλι του Κατσουλα, ο Παυλόπουλος σούταρε από το σημείο του πέναλτι για να αποκρούσουν σωτήρια Ψαρας και Κουνάδης και για να διατηρήσουν το σκορ στο 1-2 με την ομάδα του Ρουφ να κερδίζει ένα ακόμα δύσκολο, αλλά καθοριστικό για τη συνέχεια τρίποντο.
Διατησία: Περρακης Κ., Φωτοπουλος Α., Κολλιακος Α.
ΧΑΙΔΑΡΙ: Σαμπατακος, Πλουματος, Γαβαλας, Τζωρτζατος, Τσωνης, Βλαχος, Κατσουλας, Καμπεραϊ, Παυλοπουλος, Μουρεζινης, Περλεσι (46΄Τσοπανας).
ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουναδης, Βεναρδος, Επιτροπακης (60΄Μπενα), Ανδρικος, Σωτηριαδης, Μπανιας, Τεττεη, Τυρπος, Δανασης (85΄Γαλανης), Ρουπι (88΄Τριανταφυλλου), Ψαρας.

Related posts

Πρεμιέρα για το Ρουφ στην έδρα του!

abola10

Τσιμπάκης: «Να βρεθούμε σε θέση που αρμόζει»

Kώστας Παλαιολόγος

ΧΑΪΔΑΡΙ – ΑΟ ΙΛΙΟΥ 1-0

abola10