free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η Κηφισιά “άλωσε” την Χωράφα…

Πολύτιμο έδαφος έχασε ο Άγιος Ιερόθεος στην προσπάθεια του να διατηρηθεί ψηλά στην βαθμολογία, γνωρίζοντας την ήττα από την Κηφισιά στην έδρα του. Από την άλλη πλευρά η ομάδα των Βορείων προαστίων πήρε μία σημαντική εκτός έδρας νίκη και φιλοδοξεί να το επαναλάβει και στο εξ’ αναβολής παιχνίδι την ερχόμενη Τετάρτη απέναντι στον Εθνικό.

Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού κύλησε με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να είναι αποτελεσματικοί, έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Αυτό άλλαξε με το ξεκίνημα της επανάληψης, όταν οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με γκολ του Κακού στο 47′. Παρότι έμενε πολύς χρόνος για να μπορέσουν οι γηπεδούχοι να ανατρέψουν το αποτέλεσμα, οι παίκτες του Νίκου Κούστα ανταπεξήλθαν στην πίεση και διατήρησαν την εστία τους ανέπαφη μέχρι το τέλος κατακτώντας τους τρεις βαθμούς.
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός): Ρουμπής, Συμάκου (66′ Μανδαμαδιώτης), Αποστόλου, Μεταλλινός, Τσατσαρής, Μουκίδης (57′ Κομνηνός), Τσαρκάνι, Ντάφλας, Κράσι, Βουτσιώτης (71′ Μακρίδης), Νομικός (53′ Μπριστογιάννης).
 ΚΗΦΙΣΙΑ (Νίκος Κούστας): Μιχελής, Βλάχος, Έσλερ, Τζέλι, Γεωργόπουλος, Κωνσταντίνου, Γκούμας (79′ Τεγούσης), Κακός (86′ Πετροδασκαλάκης), Βέρμπης (90 Δρόσης), Πρίτσας (64′ Ντάμπος), Παυλάκης.

Related posts

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Το καλύτερο ξεκίνημα της δεκαετίας

abola10

Γ’ Εθνική: Τα αποτελέσματα όλων των ομίλων

Abola Newsroom

Το σήμα του Α.Σ. Σαντορίνη 2020

Mάνος Χρυσός