free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ισοπαλία (1-1) στο Προμηθέας – Πανθησειακός

Του Αντώνη Βασιλακάκη.
Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση του Προμηθέα Δάφνης και του Πανθησειακού για τη 13η αγωνιστική της Γ΄Ε.Π.Σ.Α. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 20΄ με ωραίο σουτ του Κολάι έπειτα από πάσα του Ζάρκα.
Στο 23΄ το σουτ του Κωστάκη έφυγε λίγο άουτ ενώ στο 26΄ και έπειτα από συνδυασμό Χονδρογιάννη και Παναγιωτούλια ο Ζάρκας έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι.
Στο 43΄ ο Αναγνωστόπουλος νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Καλπίδη κι έτσι το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52΄ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Βασιλόπουλο που πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Καλπίδη.
Στο 73΄ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Δημόπουλο την εστία του Αρμυρά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 80΄ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι αφού ο Κόλλιας ανατράπηκε από τον Καλπίδη. Ωστόσο ο τερματοφύλακας του Προμηθέα απέκρουσε την εκτέλεση και κράτησε το σκορ στο 1-1.
Στο 90΄ ο Κωστάκης και στο 90+1΄ ο Ζάρκας δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Αρμυρά. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Προμηθέας έφτασε τους 19 βαθμούς και στην 8η θέση ενώ ο Πανθησειακός τους 8 και στην 13η θέση.
Α.Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Καλπίδης, Καπουράνης, Δημόπουλος, Χονδρογιάννης (Σώζος 84΄), Μπάμπαλης, Ζάγουρας, Κωστάκης, Παπάζογλου (Κόικου 77΄), Ζάρκα, Κολάι, Παναγιωτούλιας.
ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟΣ: Αρμυράς, Δωρόπουλος, Χριστόπουλος (Κορακί 56΄), Ντότσικας, Κατσάκος, Καζαντζής, Βασιλόπουλος, Γεωργακάκος, Αναγνωστόπουλος (Κόρφιας 82΄), Παγίδας (Κουτσιμπέλας 72΄), Κόλλιας.

Related posts

ΕΠΣΑ: Ολόκληρη η αγωνιστική δράση στην Αθήνα

Abola Team

Λύγκος: «Είμαστε πανέτοιμοι για μία ακόμη νίκη!»

Kώστας Παλαιολόγος

Καπράλος: «Δεν παρεκκλίνουμε από τον στόχο»

Kώστας Παλαιολόγος