free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ

“Έκλεισε” με νίκη η Union Eurobank το 2019!

Νέα νίκη για τη Union Eurobank!
Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:
“12η αγωνιστική στο δυνατό πρωτάθλημα <<Anexartito>> με το ντέρμπι κορυφής μεταξύ της περσινής νταμπλούχου ομάδας του Union Eurobank και της αξιόμαχης αντίστοιχης του δικτύου προσφύγων και μεταναστών.
Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και επειδή έπαιξαν οι δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου είχε πλούσιες φάσεις αλλά και δυνατές μονομαχίες. Τελικά ως συνήθως η ομάδα του Union Eurobank επιβλήθηκε με σκορ 2-0 και σκόρερ και των δύο τερμάτων το ένα με πέναλτι και το άλλο με εκπληκτική ενέργεια ο Χρήστος Χησος. Παρά το εκατέρωθεν πείσμα μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων γεγονός είναι ότι στο τέλος έφυγαν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο όλοι οι παίκτες ενώ οι προπονητές είχαν την ευγένεια να κρατήσουν το επίπεδο τις αναμετρήσεις ψηλά.
Μετά το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του union Eurobank καρφώθηκε στην πρώτη θέση του Ομίλου με 30 βαθμούς σε 11 αγώνες Και με γκολ υπέρ της 35 κατά μόνο 9 και διαφορά τερμάτων θετική 26 γκολ και να ακολουθούν σε απόσταση ασφαλείας η ομάδα του δικτύου με 24 βαθμούς και η ομάδα της ΡΟΜΑ με 19 βαθμούς.
Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές τακτικούς και αναπληρωματικούς του Union Eurobank και στον coach τον Γιώργο Αναγνωστοπουλο.
AYTOΣ HTAN KAI O TEΛEYTAIOΣ AΓΩNAΣ ΓIA TO 2019 OΠOTE ME THN EYKAIPIA EYXOMAΣTE ΣE OΛEΣ TIΣ OMAΔEΣ TOY ΠPΩTAΘΛHMATOΣ,TOYΣ ΠPOΠONHTEΣ,TA MEΛH TΩN ΔIOIKHΣEΩN TΩN OMAΔΩN,TOYΣ ΔIAITHTEΣ TΩN AΓΩNΩN,TOYΣ ΓIATPOYΣ KAI TOYΣ YΠEYΘYNOYΣ THΣ ΔIOPΓANΩΣHΣ ΤΟΥ ANEΞAPTHTOY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
<<KAΛA XPIΣTOYΓENNA ME YΓEIA KAI EΠITYXIEΣ ΣTHN AΘΛHTIKH ΠPOΣΩΠIKH KAI OIKOΓENEIAKH TOYΣ ΣTOXEYΣH>> “

Related posts

Η UNION EUROBANK 5-0 την Δόξα Νέας Σμύρνης

Abola Team 3

Πέντε στα πέντε η UNION EUROBANK, νίκησε με 3-2 και με ανατροπή στο σκορ στο ντέρμπι τον Αστέρα Μαρκόπουλου

Abola Team 3

H UNION EUROBANK σάρωσε με 7-1 τον Αστέρα

Abola Team 3