free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Πήραν το ντέρμπι οι Τράχωνες!

Το γειτονικό ντέρμπι των νοτίων προαστίων είχαν ένα μεγάλο νικητή και αυτοί ήταν οι Τράχωνες! Η δυναμική ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη νίκησε με 1-0 την Ηλιούπολη την  οποία και πλησίασε στους τρεις πόντους από τη δεύτερη θέση.
Από την άλλη οι ¨κυανέρυθροι” βλέπουν να ψαλιδίζονται οι ελπίδες τίτλου, αφού αν νικήσει το Ρουφ αύριο θα βρεθούν στο -7 από την κορυφή, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ακολουθεί ένα ακόμη ντέρμπι, αυτό με την Διάνα Ηλιούπολης.
Το τέρμα που έκρινε τη συνάντηση σημείωσε στο 24’ με κεφαλιά ο Γιαννόπουλος, μετά από σέντρα του Βουρλούμη.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και είχαν τις στιγμές τους για να σκοράρουν και να σώσουν τον βαθμό.
Διαιτητές: Ευαγγέλου, Καρατζίκας, Ακρίβος
ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Παπαδόπουλος, Σπανουδάκης (65’ Κολοβός), Λεόπουλος (36’ Αυγέρης), Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Τσακύρης (92’ Κορκολής), Παπαντζίμας, Μανωλιάδης, Γιαννόπουλος (74’ λ.τ. Δημάκης), Δημογιάννης, Βουρλούμης.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Γαλάνης): Τικταπανίδης, Καλαντζής (50’ Σόουζα), Μπουτίβας, Θυμιανός, Αγοραστός, Γεωργιάδης (78’ Ορφανός), Γάγγος, Αγκόλι (84’ Κωτσερίδης), Γκούγκας, Σαλαπάτας (67’ λ.τ. Φέρτης), Σταύρου

Related posts

Τσιμπάκης: «Θα χρειαστεί συγκέντρωση και ενέργεια»

Abola Newsroom

H Κοπή πίτας του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αθήνας 13/3 και το 1ο Διήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο: Γράφει η Βίκυ Νικολάκου

Abola Team 2

Παραμένει αήττητος ο Άρης Πετρούπολης (3-1)

Abola Team