free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Επιβλητική νίκη το Ρουφ και “εκτόξευση” στο +7!

Πρωταθλητής χειμώνα το Ρουφ με αυτή την εντός έδρας νίκη του με 4-1 με αντίπαλο το Καματερό, εφτασε στο +7 αφήνοντας τη δεύτερη Ηλιούπολη στους 30 βαθμούς έπειτα και από τη χθεσινή ήττα στο ματς με τους Τράχωνες (1-0) και έτσι η “Αούστρια” απολαμβάνει τη πρώτη θέση με 37 βαθμούς στο πίνακα της βαθμολογίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το Ρούφ, σε επίθεση και σε σέντρα από δεξιά του Μπανιά αυτός βρήκε τον Ρούπι που σουταρε αλλά ο Ξυδιας είπε “όχι” απεκρούοντας σε κόρνερ.
Ο Τεττεη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, έπιασε κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 10ο λεπτό.
Οι πανηγυρισμοί για το Ρουφ δεν κράτησαν πολύ αφού στο 12ο λεπτό ο Παππας για το Καματερο θα ισοφαρίσει σε 1-1, μετά από τη δεξιά σέντρα και σύγχυση στη καρδιά της άμυνας θα “τσιμπισει” τη μπάλα και θα σκοράρει.
Τεράστια ευκαιρία στη συνέχεια για το Ρουφ όταν σε “ξεπέταγμα” του Τεττεη, αυτός έκανε συρτή σέντρα μέσα στη περιοχή για τον αφύλακτο Επιτροπακη, αλλά ο Ξυδιας έπεσε “σωτήρια” και μπλόκαρε τη μπάλα πριν γίνει το σουτ.
Κόρνερ απο δεξιά για το Ρουφ και πιάνοντας λίγο ανοργάνωτη την άμυνα του Καματερού ο Μπανιας με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 στο 21ο λεπτό!
Το α ημίχρονο έληξε 3-1 με υπέροχο γκολ του Δαναζη στο 27ο λεπτό όταν έπειτα από πλάγιο στα δεξιά η μπάλα έφτασε στον Ρουπι όπου πασαρε άψογα στον επιτιθέμενο Δανάζη και με δυνατό συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Ξυδια.
Το β ημίχρονο ο Ρούπι έκανε σουτ λίγο έξω απο τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα πήγε λίγο αουτ απο το δεξιό δοκάρι του τερματοφύλακα του Καματερού.
Ο Παναγιωτοπουλος σε ευκαιρία για το Καματερό σουταρε αλλά χωρις να βρει στόχο.
Το Ρουφ πατούσε πιο σταθερά στο γήπεδο και παρά τις ευκαιρίες που δημιουργούσε ο αντίπαλος στο 77ο λεπτό σε μια φάση διαρκείας ο Τεττεη και πάλι θα σκοράρει ένα όμορφο γκολ για το τελικό 4-1.
Δηλώσεις του Tetteh Andrews στο Abola.gr εδώ.
Δηλώσεις του προπονητή Γιάννη Σιλεβίστα (ΠΑΟ ΡΟΥΦ) στο Abola.gr εδώ.
Διαιτησία: Νικολαου Σ., Βαξεβανελλης Β., Ανδρεου Ν.
ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουναδης, Βεναρδος, Επιτροπακης (81΄Ζευκιλης), Ανδρικος, Σωτηριαδης (82΄ Τριανταφυλλου), Μπανιας, Tεττεη, Τυρπος (78΄Παπατζιος), Δαναζης, Ρουπι, Ψαρας (59΄Μπενα).
ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Ξυδιας, Πιτελης (90΄Ζαχαροπουλος), Καρκαλετσης (46΄ Λουβερδης), Shehu, Τσιργιωτης, Παππας, Πεταναϊ, Μαζμανιδης, Γκανιος (46΄Διαμαντιδης), Παναγιωτοπουλος (73΄Τζαγκαρης), Χαιρετακης.

Related posts

Κουσάνας: «Με σεβασμό και πίστη κόντρα στους Πρωταθλητές»

Μεγάλη νίκη η Ένωση

Βασίλης Θεόκλητος

Κανένας έτοιμος!

Abola Team