free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝΥΠΟΔΟΜΩΝ

Παρουσία Κατσουράνη και παικτών Πανιωνίου η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Χαραυγιακού (φώτο και βίντεο)

Ο Χαραυγιακός τα τελευταία χρόνια δεν έχει ανέβει επίπεδο μόνο στο αντρικό τμήμα όπου και πρωταγωνιστεί, αλλά από κοντά ακολουθούν και τα τμήματα υποδομής, όπου και γίνεται μία αξιοπρόσεκτη προσπάθεια από τους υπευθύνους και τους προπονητές.
Οι αθλητές αυξάνονται συνεχώς ενώ και οι επιτυχίες μέσα στα γήπεδα γίνονται ολοένα και περισσότερες.
Μάλιστα και οργανωτικά το επίπεδο ανεβαίνει και αυτό φάνηκε από τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που ετοίμασαν από το Χαραυγιακό, όπου και το παρών έδωσε ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα το 2004 Κώστας Κατσουράνης, αλλά και οι τρεις τερματοφύλακες του Πανιωνίου, Μαλέρμπ, Κότνικ και Νίκας.
Οι μικροί αθλητές του Χαραυγιακού είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα και από τους τέσσερις με το… χαμό να γίνεται, όπως είναι λογικό, με τον Κατσουράνη.
Μάλιστα ο τελευταίος στη σύντομη ομιλία τους προς τα παιδιά τους συνέστησε ν’ακολουθούν τα όνειρά τους και να ακούν τους προπονητές τους.
Από το Χαραυγιακό του απονεμήθηκε και τιμητική πλακέτα από τα χέρια του Νίκου Κουντουριώτη.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο πρόεδρος του Χαραυγιακού, Μανώλης Φύτρος, ο προπονητής του αντρικού τμήματος Ανδρέας Μαντζούνης και οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας αποδεικνύοντας πως στους “νερατζούρι” είναι οικογένεια.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης ανάρπαστα έγιναν τα μπομπάκια και τα τυροπιτάκια από μικρούς και μεγάλους που σερβιρίστηκαν στον μπουφέ.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό αλλά και βίντεο από τη γιορτή που διοργανώθηκε στο βοηθητικό του δημοτικού γηπέδου Ηλιούπολης.

Gepostet von Abola Sport am Montag, 30. Dezember 2019

 

Related posts

Τα αποτελέσματα στα πρωινά Κυριακάτικα (28/1) παιχνίδια στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Τρανός: «Οι παίκτες μου έδειξαν δύναμη ψυχής!»

Kώστας Παλαιολόγος

Έρχεται ο Χολαργός!

abola10