free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

‘Ενα ακόμη βήμα για την σωτηρία η Άνω Μερά

Ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη του στόχου της που είναι βέβαια η παραμονή στην κατηγορία, έκανε η ομάδα της Άνω Μεράς επικρατώντας στην Μύκονο του Άγιου Ιερόθεου με 2-0 στην πρεμιέρα του β’ γύρου. Η ομάδα του Νίκου Κωτσοβού δείχνει ότι τουλάχιστον στην έδρα της θα περάσουν δύσκολα απογεύματα οι αντίπαλοι της. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Άγιου Ιερόθεου έχασε σημαντικό έδαφος στο κυνήγι της πρώτης θέσης.
Οι “Μυκονιάτες” έφθασαν στη νίκη πετυχαίνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε στο 21′ ο Λεσάι από τα “11 βήματα” μετά από ανατροπή του Ντατίδη. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 68′ με σουτ του Παλαιοπάνου.
Άνω Μερά (Νίκος Κωτσοβός) Παλιούρας, Ζώτος (58′ Ξενάκης), Αχείμαστος, Λένγκα, Σούλτσε, Παλαιοπάνος (95′ Σαλταμάρας), Σαββίδης, Καλαγκάνης, Ντατίδης, Λεσάι (90′ Καλαμάρης), Κωφοκώτσιος (83′ Γκιμαράες).
Άγιος Ιερόθεος (Ισίδωρος Σταυριανός) Ρουμπής, Συμάκος (73′ Μεταλλινός), Αποστόλου, Τσατσαρής, Ντάφλας, Μπριστογιάννης (46′ Νομικός), Κομνηνός (57′ Τσαγιάννης), Κράσι, Τσαρκάνι, Μουκίδης (73′ Χατζηστάμου), Μπατής.

Related posts

Αποχαιρέτησε με νίκη τη σεζόν ο Φωστήρας (2-0)

Abola Team

Στην Καλλιθέα και τη νέα χρονιά ο Εθνικός

Mάνος Χρυσός

Γ’ Εθνική: Τα σημερινά αποτελέσματα 19/2

Abola Newsroom