free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κατέβασε “ρολά” ο Κοντοπίδης

Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε στην έδρα της η Καλλιθέα μετά την λευκή ισοπαλία με τον Ηλυσιακό. Οι γηπεδούχοι , με τον Λουκά Καραδήμο στον πάγκο τους είχαν τις ευκαιρίες να φθάσουν στο τρίποντο αλλά βρήκαν απέναντί τους έναν τερματοφύλακα σε εκπληκτική μέρα.

Ο Κοντοπίδης στην κυριολεξία κατέβασε “ρολλά” διατηρώντας ανέπαφη την εστία του και χαρίζοντας έναν σημαντικό βαθμό στην ομάδα του στην προσπάθεια που καταβάλει για να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού. Κατάφερε και έπιασε δύο πέναλτι με εκτελεστή τον Μαρουκάκη στο πρώτο ημίχρονο και τον Κώστα στο δεύτερο.
Επίσης έκοψε άλλες τρεις τετ-α-τετ ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, των Σταύρου, Κώστα και στην εκπνοή της αναμέτρησης του Μαρουκάκη.  «Σύμμαχός» του ήταν και το αριστερό δοκάρι της εστίας, όταν η μπάλα σταμάτησε σε σουτ του Μαρουκάκη.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ ( Λουκάς Καραδήμος): Λαδάς, Ντρούγκας, Παπαγγελής, Καλύβας, Κρητικός, Σταύρου, Κώστας (68΄ Μπέλης), Καλτσάς, Στούπης (88′ Βασιλειάδης), Μαρουκάκης, Γκρόσιος (46′ Σαραντόπουλος).
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ( Γιώργος Αρχοντάκης): Κοντοπίδης, Ζουμπουλάκης, Καμβύσης, Σαμιώτης, Μπίρης, Μπουσάι, Νομικός, Ηρακλής, Κονδύλης, Μενδρινός, Σεράνι (79΄ Ζαφείρης).

Related posts

Νίκη γοήτρου ο Ακράτητος στην Μύκονο

Mάνος Χρυσός

Αρναούτης: «Τέτοια παιχνίδια θέλουν κατάθεση ψυχής»

Χατζηαλέξης: «Παιχνίδι χωρίς επιστροφή αυτό με τον Ιωνικό!»

Kώστας Παλαιολόγος