free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φωνάζει το Μοσχάτο για την διατησία

Με ανακοίνωση της η Α.Ε. Μοσχάτου διαμαρτύρεται για την διαιτησία στον αγώνα της με τον Πανθηραικό, υποστηρίζοντας ότι στην ουσία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου έχει αποδείξει ότι ασχολείται με τους διαιτητές μόνο για να τους συγχαρεί. Έχει αδικηθεί σε αρκετές περιπτώσεις φέτος όμως ήταν συνειδητή μας επιλογή να το προσπεράσουμε χωρίς ανακοινώσεις και κραυγές διαμαρτυρίας.
Για το καλό όλων και σεβόμενοι την ανθρώπινη φύση των διαιτητών που μπορεί να εκτιμήσουν λάθος, τα προσπεράσαμε και πήγαμε παρακάτω.
Αυτό όμως που έγινε σήμερα.είναι εξωπραγματικό.
Η ομάδα έχει απόλυτη πρωτοβουλία και χάνει από ένα τυχερό γκόλ. Πιέζει να ισοφαρίσει και ένα φάουλ κατά του τερματοφύλακα μας, που αρχικά σφυρίχθηκε σωστά από τον διαιτητή κύριο Μπακογιάννη, στην συνέχεια της φάσης και ενώ είχαν όλοι σταματήσει, από τους αμυντικούς, μπαίνει γκόλ μετά το σφύριγμα (το οποίο φυσικά είναι ως μη γενόμενο).
Προς μεγάλη μας έκπληξη προστρέχει στον α’ βοηθό του κύριο Τσολακίδη,με υπόδειξή του ανατρέπει την αρχική του απόφαση, του φάουλ και κατακυρώνει ένα ανύπαρκτο γκόλ είς βάρος.μας.
Εκεί τελείωσαν όλα για εμάς…
Δεν έχει σημασία το γεγονός ότι πήγαμε αποδεκατισμένοι χωρίς Ντούμπερετ (τραυματία), Πασαλίδη (τιμωρημένο),
Πουλάκη (ωσεί παρών στον πάγκο λόγω τραυματισμού), Ζελέκου, Ψυχογιός, Γιώρας με 40 πυρετό, Μανιδάκης με ένεση , Σταύρου τραυματίας. Αυτά συμβαίνουν.
Παρά ταύτα όμως στο γήπεδο η ΑΕΜ ήταν κυρίαρχη μέχρι την στιγμή που διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα με τον τρόπο που περιγράψαμε.
Διαμαρτυρόμαστε για την σημερινή διαιτησία του κυρίου Μπακογιάννη που δυστυχώς είχε ολέθριο αποτέλεσμα για την ομάδα μας.
Λύπούμαστε πολύ. Σεβόμαστε τους πάντες αλλά απαιτούμε να μας σέβονται.
Μας λένε από παντού ότι δεν μας θέλουν πρωταγωνιστές….αλλά εμείς δεν πιστεύουμε χρησμούς… έχουμε εμπιστοσύνη στα όργανα και τους θεσμούς…
Η Διοίκηση της ΑΕΜ ευχαριστεί την Διοίκηση του Πανθηραικού για την άψογη φιλοξενία.”

Related posts

Ηλυσιακός: ¨Όλοι την Κυριακή στο Γήπεδο!”

Abola Newsroom

Χατ-τρικ Καραλή και νίκη με 5-2 για τη Θύελλα Καμαρίου

Abola Newsroom

Άνοδος για Ηλιούπολη-Πιθανή η παραμονή Φωστήρα

abola10