free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Καλπάζει» ο ΠΑΟ Ρουφ! Νέο διπλό 0-3 με αντίπαλο την Κηπούπολη

Δυναμικά.. και απόλυτα «στοχευμένα» ξεκίνησε η χρονιά για τον πρωτοπόρο ΠΑΟ Ρουφ, που επικράτησε με 0-3 επί της Κηπούπολης μέσα στο γήπεδο της Χρυσούπολης, παραμένοντας στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 40 βαθμούς.

Η «Αούστρια» επέβαλε το ρυθμό της στο α΄ ημίχρονο με τα γκολ του Δαναση στο 17 λεπτό με «άγγιγμα» της μπάλας (έπειτα από σέντρα) και λόμπα στον αντίπαλο τερματοφύλακα και του Τεττεη στο 44 λεπτό με παρόμοιο τρόπο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Ρούπι στο 28 λεπτό όταν δέχτηκε τη σέντρα από τα δεξιά, κοντρόλαρε υπό πίεση και σούταρε με δύναμη προς την εστία του Κουμη για να χτυπήσει η μπάλα στο αριστερό δοκάρι και να βγει άουτ.
Το τελικό 0-3 ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και νωρίς με τον Ρούπι στο 50 λεπτό, έπειτα από ωραία ενέργεια του Τεττεη από τα δεξιά να περνάει πάσα «διαβήτη» στον επερχόμενο Ρούπι που από κοντά και με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Ελάχιστες οι φάσεις για την Κηπούπολη με τις περισσότερες στο δεύτερο ημίχρονο με σουτ χωρίς στόχο, με εξαίρεση το σουτ του Κωνσταντινιδη στο α ημίχρονο όπου η μπάλα πέρασε δυνατά άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κουνάδη με καλές όμως προυποθέσεις. Το Ρουφ είχε δυνατότητα διεύρυνσης του σκορ αλλά ο συνδυασμός των επεμβάσεων του Κουμη και της τύχης άφησαν το σκορ στο 0-3.
Διαιτησία: Σταμος Β., Μαραθωνιτης Μ., Δοσης Μ.
Κηπούπολη (Δημήτρης Φιλίππου): Κουμής, Φαρμάκης (46′ Λιαγκόζης), Πολυζωγόπουλος, Λάππας, Ταμπάκης, Λαππάς (80′ Μωραϊτης), Τζαμαλής, Κωνσταντινίδης (53′ Αγγελόπουλος), Ζούκας (46′ Σταματής), Λαγός, Ασκοτήρης.
ΠΑΟ Ρουφ (Γιάννης Σιλεβίστας): Κουνάδης, Βενάρδος, Ψαρρας (83′ Μπένα), Ανδρίκος, Σωτηριάδης, Μπανιάς, Τεττέι, Τύρπος, Δανασής (71′ Ζευκιλλης), Ρούπι (86′ Γαλάνης), Επιτροπάκης (55′ Τομπουλίδης).

Related posts

“Βράζουν” με τη διαιτησία στο Χαλάνδρι

abola10

Κουσάνας: «Ανταποκρίθηκαν οι παίκτες μου στις απαιτήσεις του αγώνα»

Kώστας Παλαιολόγος

Τριπλό «μπαμ» για τον Ήφαιστο Περιστερίου

Kώστας Παλαιολόγος