free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Συνέχεια στις νίκες η Δάφνη Π. Φαλήρου

Στο δρόμο που άνοιξε την περασμένη αγωνιστική, όπου επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, θέλει να πορευτεί η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου.
Μάλιστα από την ομάδα των νοτίων προαστίων αναφέρουν τα εξής:
“Η Δάφνη Π.Φαλήρου υποδέχεται την Κυριακή (19/1, 15:00) τον ΠΑΣ Γαλάτσι, στο παιχνίδι με το οποίο ανοίγει η αυλαία του δεύτερου γύρου.
Στηρίξτε την ομάδα μας σε ακόμα έναν αγώνα όπου στόχος είναι η νίκη που θα την κρατήσει σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της στη βαθμολογία.
Παράλληλα τη δική τους προσπάθεια συνεχίζουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ και στα τουρνουά που συμμετέχουν τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας. Η Κ18 και η Κ16Α, έχουν κοινό αντίπαλό τη Θύελλα Περιστερίου, την οποία η πρώτη υποδέχεται το Σάββατο, ενώ η δεύτερη την αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κυριακή. Η Κ16Β, υποδέχεται το Σάββατο το Χαλάνδρι, ενώ η Κ14Α, παίζει εκτός έδρας με το Ρουφ. Τέλος η Κ12Α, υποδέχεται την Τερψιθέα.
Η δράση για τα τμήματα υποδομής της Δάφνης Π.Φαλήρου συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο στα τουρνουά όπου λαμβάνουν μέρος. Είμαστε όλοι στο πλευρό των παιδιών μας και αυτή την εβδομάδα, προκειμένου να χειροκροτήσουμε και να στηρίξουμε την προσπάθειά τους”.

Related posts

Με Χλοψιούδη τεχνικό ο Ηρακλής Περιστερίου

Abola Team 3

Χρυσούπολη-Βριλήσσια 0-2

Abola Team 3

Κόλλησαν στο μηδέν Θύελλα και Κηπούπολη

Abola Team