free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Η αποκλειστική δήλωση του Γιάννη Μητρούση

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό από χθες το βράδυ ο Φωστήρας Ηλιούπολης και ο Γιάννης Μητρούσης βαδίζουν πλέον δρόμους χωριστούς.

Το “Αbola sport” εξασφάλισε αποκλειστική δήλωση του Γιάννη Μητρούση.

Ο ταλαντούχος τεχνικός αναφέρθηκε στο λόγο που λύθηκε η συνεργασία και φυσικά έκανε μία μικρή ανασκόπηση της δουλειάς που έγινε στον Φωστήρα από το καλοκαίρι.

Ακολουθεί η δήλωση του Γιάννη Μητρούση:

“Ξεκινήσαμε μια πολύ δύσκολη προσπάθεια το καλοκαίρι να δημιουργήσουμε μια ομάδα στην ουσία από το μηδέν, που θα έχει παρόν και κυρίως μέλλον.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους της διοίκησης που με εμπιστεύτηκαν σε αυτήν την διαδικασία και που είχαμε πάνω από όλα μια ανθρώπινη επαφή βασισμένη στην αλληλοεκτίμηση.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που δούλεψα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με πολλά νεαρά παιδιά και πιστεύω πως με πολύ δουλειά κάναμε το πρώτο βήμα για ένα στέρεο αύριο.

Η αποχώρηση μου δεν έχει να κάνει με την πορεία ή τους στόχους της ομάδας αλλά με κάποια θέματα που προέκυψαν σχετικά με την λειτουργία της όπου και παρουσιάστηκε μια διάσταση απόψεων. Εύχομαι στην ομάδα να πετύχει τον άμεσο στόχο της και να μείνει σταθερή στο πλάνο που έχει βάλει για ένα καλύτερο μέλλον χτισμένο σε υγιείς ποδοσφαιρικές βάσεις”.

Related posts

O Σωτήρης Παπαϊωάννου για τα δύο χρόνια παρουσίας του στα διοικητικά του Χαϊδαρίου

Abola Team 3

Οι πρώτοι σκόρερ στα μέχρι τώρα παιχνίδια στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ

Abola Team 2

Τα αποτελέσματα στα ματς του Σαββατοκύριακου (17 και 18/3) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3