free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νίκη με 2-0, ο Πανθηραικός τους Αγίους Ανάργυρους

Ένα ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν αρκετό για τον Πανθηραϊκό  να φθάσει στη νίκη με 2-0 επί των Αγίων Αναργύρων πετυχαίνοντας την τρίτη στη σειρά νίκη του !!!
Η ομάδα της Σαντορίνης “πέταξε” το πρώτο ημίχρονο, αφού δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό ενώ είχε απέναντί της μία καλά στημένη αμυντικά ομάδα που είχε κλείσει τους χώρους μπροστά από την εστία του Χανιώτη.
Τα πράγματα άλλαξαν στην επανάληψη αφού οι γηπεδούχοι κατάφεραν πολύ γρήγορα να ανοίξουν το σκορ, να απαλλαχτούν από το άγχος και να φθάσουν στη συνέχεια σε μία άνετη επικράτηση.
Το σκορ άνοιξε στο 48΄όταν σε εκτέλεση πλάγιου άουτ, ο Κόντη βρήκε με κεφαλιά τον Βαλαβανόπουλο σε θέση βολής και με σουτ πέτυχε το 1-0.  Πέντε λεπτά αργότερα (53΄) ο Πιπίνης σταμάτησε την μπάλα με το χέρι σε γύρισμα του Κορέτα με τον διαιτητή Αλατσάκη να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Βαλαβανόπουλος για να αποκρούσει ο Χανιώτης αλλά στην επαναφορά ο επιθετικός του Πανθηραϊκού σημάδεψε σωστά και πέτυχε το 2-0.
Η συνέχεια το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού οι γηπεδούχοι έλεγχαν πλήρως τον ρυθμό, ενώ η ομάδα των Αγίων Αναργύρων δεν έδειχναν ότι μπορούν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.
Με τη νίκη αυτή ο Πανθηραϊκός συνέχισε την ανοδική του πορεία, πλησιάζοντας την κορυφή, ενώ τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα πλέον για τους φιλοξενούμενους.
Πανθηραϊκός: ( Μ. παπαματθαιάκης) Ζωντός, Τσόπελας, Φουάσης, , Μπιρμπίλι, Λούκας (82΄ Λαμπρόπουλος), Παληγεώργος, Κορέτα,Κόντη,Χούσας, Κορακιανίτης, (90+ Κρεμμύδας) Βαλαβανόπουλος.
Α.Ο Αγ. Αναργύρων:  ( Δ. Καλύκας) Χανιώτης,Γκουντούνας (77΄Σερβές), Νιφαδόπουλος,Δογάνης, Βυζανιάρης, Πιπίνης (84΄Μαντίκας), Μαυροματάκης,Τουλουβασίλης, Σταύρου, Σεχολάρι (88΄Σμιγδάλης) Λάλλας (46΄Λαθούρης).

Related posts

Ηλυσιακός: «Μόνος στόχος η νίκη!»

Abola Newsroom

Πλούσιο θέαμα στον Άγιο Ιερόθεο, 2-2 με Μοσχάτο

Mάνος Χρυσός

Τώρα live από το Abola η κοπή πίττας των Προπονητών Αθήνας

abola10