free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Έκανε… του κεφαλιού του ο Μάκρας!

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Ακράτητος με 2-1 με αντίπαλο το Μοσχάτο με δύο γκολ του Λευτέρη Μάκρα, μετά από ισάριθμες κεφαλιές.
Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του Ακράτητου για το πως σχολιάζει τον αγώνα:
“Σήμερα δεν πληρώσαμε την επιπολαιότητα μας αφού είχαμε τις ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ με ανεπανάληπτα τετ α τετ ειδικά προς το τέλος του αγώνα.
Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με το γκολ του Πασαλίδη στο 15′ η ομάδα αντέδρασε και μετά από σουτ του Φιλιμέγκα και απόκρουση του τερματοφύλακα του Μοσχάτου ο Μάκρας με ωραία κεφαλιά ισοφάρισε για τον Ακράτητο στο 21′.
Στο 35′ μετά από βαθιά μπαλιά του Ρόππα ο Κοντιζάς με γυριστό σουτ βρήκε τον Μάκρα που δεν δυσκολεύτηκε με νέα κεφαλιά να κάνει το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.
Στα τελευταία λεπτά του θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και άλλα γκολ όταν ο Πρίντεζης έβγαλε μόνο του τον Καραγιάννη που αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα(υπήρξε τράβηγμα και θα μπορούσε να δοθεί πέναλντι) σημάδεψε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι της εστίας του Μοσχάτου.
Αμέσως μετά ο Καριατλής κλέβει την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου και μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα χάνει ανεπανάληπτη ευκαιρία σουτάροντας ψηλά.
Προς το τέλος ο Πρίντεζης κλέβει την μπάλα στον χώρο της μεσαίας γραμμής και βγάζει τον Τσεπελέ στο ύψος του πέναλντι απέναντι από τον τερματοφύλακα του Μοσχάτου ο οποίος αποκρούει σωτήρια διατηρώντας το 2-1.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
Ακράτητος: Φιλιμέγκας, Ρόππας, Σταυρόπουλος Δ, Βλάχος
Μοσχάτο: Πασαλίδης, Μανιδάκης, Σταύρου
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ(Παν.Κωνσταντινίδης): Καλαματιανός, Καραγιάννης, Διονέλλης, Ρόππας, Σταυρόπουλος Δ., Σταυρόπουλος Ν. (61′ Βλάχος), Κοντιζάς, Καριατλής, Μάκρας (77′ Πρίντεζης), Φιλιμέγκας (68′ Τσεπελέ), Νταφόπουλος (86′ Κουτρούλης)”.
ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Βασίλης Σπάθας) Γιώρας, Σταύρου, Μανιδάκης, Μπέρτζος, Φιαμέγκος, Βινίσιους, Νιζάμης, Κατίδης (77′ Κορνελάτος) Ευθυμίαδης (71′ Φαναρίτης), Πασαλίδης, Μπιλίμπασι.

Related posts

Σαμαράς: Εύχομαι να συνεχίσω την ανοδική μου πορεία στην Παλαιόχωρα”

Abola Team 2

Πήρε Κοντογιάννη η Κηφισιά

Abola Team 2

Νικολακάκης: «Κάναμε ένα νέο ξεκίνημα τον Γενάρη στον Εργοτέλη και συνεχίζουμε»

Abola Team 3