free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Άλμα τίτλου το Ρουφ (φώτο)!

 
Δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στα Σούρμενα το Ρουφ και επικράτησε εύκολα με 4-0 κάνοντας το ματς να είναι ντέρμπι μόνο στα χαρτιά!
Χωρίς αμφιβολία το Ρουφ πραγματοποίησε σήμερα μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις και πλέον έκανε… άλμα για τον τίτλο αφού η Ηλιούπολη την ίδια ώρα υπέστη ήττα-σοκ από το Χαϊδάρι στην έδρα της με 3-2.
Έτσι η διαφορά από τη δεύτερη θέση αυξήθηκε στους δέκα βαθμούς και από την τρίτη, όπου και βρίσκονται τα Σούρμενα, στους έντεκα και μάλλον πρέπει να θεωρείται τυπική διαδικασία η συνέχεια του πρωταθλήματος.
Η Διοίκηση του Θοδωρή Κουνάδη, το τεχνικό επιτελείο του Γιάννη Σιλεβίστα και όλη η ομάδα σεμνά και ταπεινά αποδεικνύουν ότι είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος με διαφορά από τις υπόλοιπες και πλέον ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την σπουδαία Aούστρια να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες, εκεί δηλαδή που ανήκει.
Όσο για τα Σούρμενα δεν κατάφεραν να περιορίσουν τον εκπληκτικό Τετέι ο οποίος έκανε ότι ήθελε στην άμυνά τους και μοιραία υπέστησαν τη βαριά ήττα. Σίγουρα ένα κακό ματς δεν μπορεί να γκρεμίσει ότι έχουν χτίσει φέτος οι μελανέρυθροι, ενώ το εκπληκτικό ρεκόρ των 846′ χωρίς να έχουν δεχτεί γκολ έχει ήδη γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Σίγουρα όμως είναι ένα ματς προβληματισμού, αν θέλουν στην ομάδα να κάνουν το παραπάνω βήμα στο μέλλον.
Για φώτο από τον αγώνα πατήστε εδώ
Ακολουθεί το φιλμ του αγώνα:
Καλή στιγμή για τα Σούρμενα με Κώτση στο 4’.
Απαντάνε οι γηπεδούχοι στο 6’ με σουτ του Ρούπι η μπάλα κοντράρει και βγαίνει κόρνερ.
Στο 18 και το 0-0 παραμένει.
ΓΚΟΛ! Στο 19’ 1-0 με Επιτροπάκη το Ρουφ!Τέλος φόρμας
Τετέι δεν προλαβαίνει και η μπάλα βγαίνει άουτ στο 23.Αρχή φόρμας
Μεγάλη ευκαιρία για τα Σούρμενα στο 31 ο Κουνάδης απέκρουσε το σουτ του Κώτση.
ΓΚΟΛ! Στο 41’ και 2-0 το Ρουφ με Τεττέι.
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο και στο 48′ με μία μεγάλη ευκαιρία για το Ρουφ όμως ο Επιτροπάκης αστόχησε στο τετ α τετ.
Μεγάλη επέμβαση Κουνάδη στο 52′ μετά το σουτ του Φωστέρη.
Στο 59’ 3-0 το Ρουφ με τον Τετέι μετά από φάση διαρκείας!
Στο 69’ ο Τετέι δεν τελειώνει τη φάση, δίνει στο Ρούπι με το Γιαννόπουλο να προλαβαίνει τελευταία στιγμή ναι να αποσοβεί το 4-0.
Στο 71′ η μεγαλύτερη στιγμή των ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ με τον Αδαμόπουλο να γυριζει και το Φωστέρη για εκατοστά να μην προλαβαίνει να βρει την μπάλα και απλά να τη σπρώξει στα δίχτυα.
Μία ακόμη μεγάλη στιγμή για τα Σούρμενα στο 82’ αλλά το σουτ του Κώτση απέκρουσε με δυσκολία ο κουνάδης σε Κόρνερ.
Στο 85′ σέντρα Τετέι ο Επιτροπάκης από ευνοϊκή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 88’ 4-0 το Ρουφ με κεφαλιά Δανασή.
Διαιτητές: Κατοίκος, Καρατζίκας, Ζήρδας
ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Βενάρδος (83’ Τριανταφύλλου), Ψαρράς, Ανδρίκος, Σωτηριάδης, Μπανιάς, Τετέι, Τύρπος (89’ Μπιτσάνης), Δανασής, Ρούπι (74’ Μπένα), Επιτροπάκης (86’ Ζευκιλής).
ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Σκυριώτης, Χριστόπουλος, Παπαδάκης (46’ Γιαννόπουλος), Κουμπαρούλης (84’ Οικονόμου), Γιαννουλάκης, Τσέργας, Φωστέρης, Μακρυγιάννης, Κώτσι, Μασάντο, Δουγένης (60’ Αδαμόπουλος).

Related posts

Κηπούπολη: Αύριο (8/8) η πρεμιέρα

Abola Team

Κάτοικος Βύρωνα ο Παππάς

Abola Team

Ο Μικρασιατικός 2-1 τον Θρίαμβο Αθηνών

Abola Team 3