free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Και τώρα… πιάστε τον!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχει μπει το 2020 για το Χαραυγιακό!
Αν κάποιος έλεγε ότι η ομάδα με την είσοδο της νέας χρονιάς και μόλις στα δύο πρώτα ματς θα βρισκόταν ήδη στο +5 από το Ηράκλειο, στο +7 από τον Άρη Πετρούπολης και στο +8 από την Αγία Παρασκευή μάλλον κανένας δεν θα το πίστευε.
Ομως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο! Αυτή είναι η άγρια ομορφιά του γιατί ποτέ δεν ξέρεις με σιγουριά το τι θα συμβεί. Ο Χαραυγιακός έχει αποκτήσει πολύ ισχυρό μέταλλο τα τελευταία χρόνια και με τους συνεχόμενους τίτλους που έχει κατακτήσει δεν αποκλείεται να βάζει πλώρη για έναν ακόμη
Βέβαια υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα, αλλά δεν παύει να έχει αποκτήσει ένα σημαντικό προβάδισμα και να εκμεταλλευέται στο έπακρο τα δώρα των αντιπάλων του και να συνεχίζει ακάθεκτος για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος.
Όσον αφορά το ματς μάλλον δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα να πούμε καθώς το τελικό 0-8 μέσα στο Θρίαμβο Χαϊδαρίου τα… λέει όλα!
Χατ-τρικ πέτυχε ο Οκσίσογλου σκοράροντας στο 24′, στο 49′ και στο 81′, από δύο γκολ σημείωσε ο Κασσιανός στο 42′ με πέναλτι και στο 53′ και από ένα γκολ πέτυχαν οι Παρασκευόπουλος στο 21′, Κούντου στο 29′ και Σπανός στο 75′.
Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι προπονητής στον πάγκο για αυτό το παιχνίδι ήταν ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της ομάδας ο Άγγελος Νταούδης.

Related posts

«Καρδιοχτύπησαν» τα Πετράλωνα για την πρόκριση!

Abola Newsroom

‘’Διπλό’’ στα Μελίσσια η Νέα Ιωνία.

Γιάννης Μελίτας

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2018-2019

Ρένος Γιαμπουράς