free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΧΑΪΔΑΡΙ: “Ήταν σπουδαία νίκη”

Τη σπουδαιότερη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε το Χαϊδάρι που επικράτησε με 3-2 μέσα στην Ηλιούπολη της ομώνυμης ομάδας και ουσιαστικά την έθεσε εκτός τίτλου!
Λογικό από τον ΑΟΧ να είναι άκρως ικανοποιημένοι από αυτή τη πολύ σημαντική νίκη την οποία και χαρακτηρίζουν “μάγκικη” μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους.
Μάλιστα στο σχολιασμό του αγώνα, αναφέρουν τα εξής:
“Μια νίκη που μετράει πολλαπλά με τον τρόπο και ποδοσφαιρική «μαγκιά» που έβγαλε, πέτυχε η ομάδα στην έδρα της Ηλιούπολης με 2-3. Τα δεδομένα πριν από την έναρξη του αγώνα, σαφώς και δεν ήταν με το μέρος μας, καθώς οι αντίπαλοι μας ήταν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας δείξει τις ικανότητες της. Όμως αυτό που δεν ήταν υπολογισμένο ήταν η ψυχή του Α.Ο. Χαϊδαρίου και η «καρδιά» ακόμα και την ώρα που το παιχνίδι άρχισε να «στραβώνει» για τα καλά. Σπύρος Μίχος, Παυλόπουλος και Σταμίρης τα γκολ της ομάδας μας, που πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη και «σκαρφάλωσε» στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ο ΑΓΩΝΑΣ 
Είπαμε ότι ο αγώνας δεν ξεκίνησε με τα δεδομένα να είναι υπέρ μας, πράγμα που επιδεινώθηκε με την καλή αρχή των γηπεδούχων. Μόλις στο 11ο λεπτό, ο Φέρτης σκόραρε, δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους, που είχαν ανάγκη της νίκης. Όμως η ομάδα μας, δεν παραδόθηκε και μάλιστα έφτασε στην ισοφάριση πριν το τέλος του ημιχρόνου με την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Σπύρου Μίχου!
Στην επανάληψη, τα αριθμητικά δεδομένα άλλαξαν με τον αρχηγό Θωμά Μουρεζίνη να αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αφήνει την ομάδα μας με παίκτη λιγότερο από το 62ο λεπτό! Ε και? Οι παίκτες του Χρήστου Κιούρκου έκαναν την μία υπέρβαση μετά την άλλη και πήραν το προβάδισμα με το «οπλοπολυβόλο» Παναγιώτη Παυλόπουλο να βρίσκει δίχτυα στο 67′! Οι γηπεδούχοι από εκείνο το σημείο, άρχισαν να εντείνουν την πίεση τους, όμως ο χρόνος περνούσε και η ομάδα μας άντεχε! Και ήρθε το τελευταίο πεντάλεπτο, που πραγματικά «σπάσανε» καρδιές. Η Ηλιούπολη έφθασε στην ισοφάριση στο 89ο λεπτό με τον Ορφανό να σκοράρει και όλοι να πιστεύουν ότι ο αγώνας θα λήξει ισόπαλος. Ωστόσο ο Σταμίρης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με δικό του γκολ στις καθυστερήσεις, έδωσε στην ομάδα μας μια μεγάλη νίκη, που δικαιούταν βάση της προσπάθειας που έκανε στον αγωνιστικό χώρο και στον χαρακτήρα, που έδειξε σε όλο τον αγώνα!
Ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας, που δείχνει η δουλειά του προπονητικού επιτελείου και η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, να φέρνουν και τους βαθμούς που θέλουμε. Δεν είχαμε την παραμικρή αμφιβολία για αυτό και δεν χάσαμε την πίστη μας ποτέ! Όμως δεν έχουμε κάνει τίποτα και σίγουρα πολύ λιγότερα από αυτά που αξίζει στην ιστορία και στους οπαδούς του Α.Ο. Χαϊδαρίου! Τώρα όλοι μαζί στον επόμενο αγώνα με τον Απόλλων Χαλανδρίου, που θα γίνει στην έδρα μας!
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Γαλάνης) Τικταπανίδης, Σταύρου, Μπούτιβας, Θυμιανός, Αγοραστός, Γεωργιάδης (57′ Κωτσερίδης), Σόουζα (75′ Σαλαπάτας), Γάγγος, Γκούγκας, Αγκόλι (59′ Ορφανός), Φέρτης (81′ Καλαντζής).
ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Χρήστος Κιούρκος) Σαμπατάκος, Πλουμάτος, Καμπέρης, Τσώνης, Τζωρτζάτος, Μίχος, Βλάχος (46′ Αντωνόπουλος), Κατσούλας (67′ Σταμίρης), Μουρεζίνης, Παυλόπουλος, Τσοπανάς (81′ Περλέσι)”.
  

Related posts

Μαντζούνης: «Κερδίσαμε μία πολύ σπουδαία ομάδα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Α.Σ. Σουρμένων: «Θωράκιση» και πρόληψη στα Σούρμενα

Γιώργος Ανανίδας

Έβαλε Βελιανίτη στην «μηχανή» του ο Ήφαιστος Περιστερίου!

Kώστας Παλαιολόγος