free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Με Σταυρακόπουλο συνεχίζει το Κερατσίνι

Η βαριά ήττα από τον Φωστήρα έφερε ανακατατάξεις στο Κερατσίνι, έτσι μετά την αποχώρηση του Πάνου Κόκκινου, με συντονισμένες κινήσεις βρέθηκε ο αντικαταστάτης του. Πρόκειται για τον Βαγγέλη  Σταυρακόπουλο,έναν έμπειρο προπονητή, ο οποίος έχει και άποψη για την κατηγορία αφού στην φετινή αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε στον πάγκο του Άγιου Ιερόθεου.
Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νεαρός τεχνικός αναφέρθηκε στο “μέταλλο” της ομάδας στην δύσκολη προσπάθεια της για να παραμείνει στην κατηγορία.
“Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα το Κερατσίνι, που το αναλαμβάνω, στη τελική ευθεία του πρωταθλήματος και με ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Το βασικό ζητούμενο είναι η ψυχολογική και αγωνιστική ανάταση της ομάδας, που διακρίνεται πάντα για το μέταλλο του μαχητή, που έχει στο DNA της.”
Ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος  διακρίνεται για την εργατικότητα του, δείγμα της οποίας έχει επιδείξει στις  ομάδες τις οποίες  έχει εργαστεί, μεταξύ των οποίων είναι ο Ίκαρος Καλλιθέας, ο Αετός Κορυδαλού,ο Φωστήρας  ο Αθηναϊκός με τελευταίο σταθμό της καριέρας του να είναι η ομάδα των δυτικών προαστίων με την οποία μάλιστα ξεκίνησε πολύ καλά.

 

 

 

Related posts

Αρναούτης: «Σημαντική νίκη, συνεχίζουμε σεμνά και ταπεινά ως το τέλος»

Kώστας Παλαιολόγος

Τα εισιτήρια του Ιωνικού με τον Αιολικό

Καλύκας: Στο ίδιο έργο θεατές…

Abola Team