free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αποχώρησε ο Κωτσοβός από την Άνω Μερά

Σαν κεραυνός κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση της αποχώρησης του προπονητή της Άνω Μεράς Νίκου Κωτσοβού από την ομάδα της Μυκόνου.  Σε επιστολή του προς τα ΜΜΕ, ο ίδιος εξηγεί ότι η απόφαση είχε παρθεί μετά από το έντος έδρας ντέρμπι με την Θύελλα και δεν είχε σχέση με τον αποκλεισμό στο κύπελλο από της Ελλάς Σύρου, όπως πολλοί πίστεψαν με το άκουσμα της είδησης. Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει τα εξής :
“Μετά την συνάντηση και συζήτηση που είχα με την διοίκηση αποφασίσαμε από κοινού την λύση συνεργασίας μας μετά την προσωπική μου απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα για προσωπικούς λόγους την Κυριακή έπειτα από το παιχνίδι με την θύελλα Καμαρίου.
Η απόφαση μου δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος. Έμεινα όπως όφειλα για να μην πάει η ομάδα στο παιχνίδι κυπέλλου χωρίς προπονητή. Λυπάμαι για τον αποκλεισμό της ομάδας μας, όμως την αφήνω μέσα στον ΚΎΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΌ ΣΤΌΧΟ που είναι η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.
  1. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Σαντοριναίο την διοίκηση και τον κ. Αντώνη Κουσαθάνα.
  2. Τους συνεργάτες μου Αλέξανδρο Μάνεση, Σπύρο Ξένο και Παναγιώτη Καρβουνίδη για την βοήθεια και την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτούς τους 6 μήνες. Επίσης τον προπονητή και φίλο Δημήτρη Μανταφουνή, προπονητή της γυναικείας ομάδας, τους προπονητές της Ακαδημίας μας και τον φροντιστή μας Τζακ.
  3. Τα παιδιά μου( ποδοσφαιριστές) που δώσαμε έναν έντιμο αγώνα έχοντας την ομάδα εκεί που πρέπει και να τους ευχηθώ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΈΣ.
4.     Κυριακο, Πέτρο, Ανδρέα, Λευτέρη η αγάπη σας για την ομάδα ξεπερνά κάθε όριο.   
        Σας ευχαριστώ πολύ.                   
  1. Τέλος τον Μιχάλη Κούκα: ΑΔΕΡΦΟΣ !!! Ευχαριστώ Άνω Μερά, Μόνο Επιτυχίες, εις το επανιδείν…”

 

 

Related posts

Το πρόγραμμα της Γ΄Εθνικής για 5ο και 6ο Όμιλο

Abola Newsroom

Συγκάτοικοι στην κορυφή στον 5ο Όμιλο Καλλιθέα και Θύελλα Καμαρίου

Mάνος Χρυσός

Στα ίσα η ματσάρα!

Κωνσταντίνος Περούλης